A SPAR Beszállítói Akadémiát azért hoztuk létre, hogy segítsük a kisvállalkozói körbe tartozó beszállítóinkat pontos és naprakész információkhoz jutni a SPAR belső működésével és beszállítási feltételeivel kapcsolatban valamint hogy folyamatosan képezzük ezeket a beszállítóinkat marketing, pénzügy, logisztika, jog, minőségbiztosítás, beszerzés területein, hogy vállalkozásuk minél sikeresebb, erősebb legyen.

Ha még nem vagy részese programaink valamelyikének, ismerd meg őket részletesebben és csatlakozz csapatunkhoz:

Hungaricool Régiók Kincsei
További engedélyek szükségesek

A program számokban

Beszállító Partnereink véleménye a programról

Valoryz Kft., Ricely - Valentinyi Fruzsina

A beszállító akadémia keretein belül nem csak magához a beszállításhoz kaptunk fontos információkat, hanem olyan ötleteket, bevált módszereket is megtudhattunk mellyel termékünk valóban sikeres lehet a piacon.Segítséget kaptunk abban, hogy kezeljük a social media felületeket  költséghatékonyan. Tapasztalt marketing vezetők számoltak be alkalmazott technikákról, eredményekről, melyet saját vállalkozásunkban is sikerrel tudtunk átültetni.

Anjuna Ice Pops Kft. - Szalay József

Az Anjuna életében fontos mérföldkő, hogy 2020-ban bekerültünk a programba. A Hungaricool előtt kevés információval rendelkeztünk az áruházak működését és az FMCG világot illetően. A Spar Beszállítói Akadémián sok hasznos tudást kaptunk különböző témákban, úgymint az árazási stratégia, trade marketing, élelmiszerbiztonság, jelöléstechnika és logisztika. Azóta több nagy lánc is listázta a termékeinket és úgy tűnik idén export piacra lépünk.

Italműhely Kft., Tikkadt Szöcske - Neumann-Bódi Edit

A Hungaricool pályázaton való részvétel óriási lehetőség és rendkívül értékes tapasztalat volt számunkra. Mindenképp ajánlanám, mert egyedülálló Magyarországon azon kisvállalkozások támogatásában, akik szeretnének bekerülni a SPAR üzletekbe. A vállalkozói akadémián megszerezhető az a vállalati tudás, ami szükséges egy multi elvárásainak való megfeleléshez, ráadásul marketing támogatással is segítik az értékesítést. Mindezek mellett egy szuper vállalkozói közösség is épül a program köré, ahol példaértékű az együttműködés, és a konstruktív, segítő a hozzáállás.

Simon Gyümölcs Kft., Simon Fresh - Simon Szabolcs

A Hungaricool verseny, és SPAR beszállítói akadémia programja hatalmas előrelépést jelentett a cégünk életében, és elmondhatjuk, hogy felkészítette a céget arra, hogy megfeleljen bármilyen nagy vagy nemzetközi partner elvárásainak. Olyan networking lehetőségeket is biztosított, amelyekhez kis vidéki cégként sosem jutottunk volna hozzá. Az átadott információs mennyiség, tudásanyag, mentorálás segítségünkre van a mindennapok során is abban, hogy hogyan kell felelős KKV-cégvezetőként gondolkodni a 2020-as években. Ez hatalmas segítség, és mindenkinek ajánlom, hogy fontolja meg a programban való részvételt, mert ezáltal a cége jövőjét alapozhatja meg.

Éden Prémium Kft. - Labát Anita

A SPAR-nak köszönhetően egy igazi időutazáson vehettem részt a programba való bekerülésünkkor. Mármint nem visszafelé mentünk az időben, hanem, ahogy Tollas Attila is mondta, turbó sebességre kapcsoltunk és előre robbantunk, mert a SPAR segítsége nélkül ezeket a fejlődéseket csak hónapokkal, talán évekkel később érthettük volna el. A szakmai segítség óriási volt, melyekkel nem volt más dolgom, csak minden információ morzsát és tudást magamba kellett szippantani.

Az SPAR Beszállítói Akadémia aztán egy újabb mérföldkő volt. Előtte csak az online térben találkoztunk, de itt végre igazi arcok is csatlakoztak az előadókhoz és segítőkhöz. Személyesen kérdéseket, kéréseket fogalmazhattunk meg, jó kapcsolatokat alakíthattunk ki, baráti beszélgetésekbe torkolltak a szakmai meetingek.Kíváncsian várom az idei SPAR Beszállítói Akadémiát is, a tavalyi jegyzeteket még most is gyakran előveszem és féltve őrzöm.

Chiliyard Kft. - Koletán Gergely

A cég működéshez annyit tett hozzá, hogy nagyságrendileg céget csinált a kistermelőből. Maximális és szerintem a pályázati kiíráson felüli többlet segítséget nyújtott az Akadémia! 100% hogy enélkül esélytelen lett volna kivitelezni. Az alapokat és a lényegi dolgokat pedig olyan jól átadta, hogy igen, most már képes lennék akár más céghez, akár külföldre is beszállítani. Ha pedig nem lett volna a Hungaricool…akkor valószínű még mindig a Szomolyai cseresznye fesztiválon kofáskodnék a chilikkel…☺ Magamtól ezeket 100% hogy nem lettem volna képes megtanulni, de legalább is alkalmazni és átlátni…

Vezető mentoraink

Berényi Konrád

Több, mint húsz éve foglalkozik online marketinggel, ezen belül elsősorban kis- és középvállalkozások online marketingjével. Oktat az Edutus Egyetemen és a WSUF-en is. Elsősorban stratégia tervezéssel foglalkozik, de kiemelt területe a közösségi média marketing is az Onlinemarketing.hu-nál.

Gál Beáta

Üzleti, mindset mentor. Munkája során saját tapasztalataira építkezve vállalkozókat támogat értékteremtő, pénzügyi prosperitást eredményező üzleti lépések megtételében, vezetői döntések meghozatalában, a teljességben élt élet, életfeladattól vezérelt karrier szemléletmód mentén. Több ezren vettek már részt programjain, rendezvényein.

Lévai Richárd

Közösségi marketing specialista. Segít, hogy megtaláld a számodra ideális platformokat, az azokban rejlő erőt valódi üzleti eredménnyé tudd alakítani. Több mint 20 éves online vállalkozói és több, mint 10 éves oktatói tapasztalata. Volt már a Facebook Marketing Partner programjának is a tagja, több Facebook és Google minősítést szerzett.

Vas Dóra

Kríziskommunikációs tanácsadó. 2000 óta foglalkozik online kommunikációval. 2008-tól PR és kríziskommunikációs projekteket vezet. Bölcsész, MBA, krízis-, katasztrófakommunikációs diplomákkal. 2018-ban jelent meg könyve Ügyfélpanasz 2.0, amiben a vevői visszajelzések jelentőségeiről, a közösségi média korának kríziskommunikációs tanulságairól ír.

Legfrissebb híreink