Hírek, érdekességek, újdonságok a SPAR világából!

A megadott adatok elküldésével a regisztráló önkéntesen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy részére a megadott e-mail címre a SPAR Magyarország Kft. marketing tartalmú levelet, akciókról, újdonságokról és programokról tájékoztatót küldjön.

Hozzájárulok, hogy a SPAR Magyarország Kft. (a Megjegyzés az adatvédelmi irányelvekről elérhető általános adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint) a megadott e-mail címemre az adataim és a hírlevelekben mutatott aktivitásom (pl. megnyitás, kattintás) alapján személyre szabott hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Kiskorú regisztráló esetén a SPAR Magyarország Kft. nem vállal felelősséget azért, hogy nem a szülő, törvényes képviselő hozzájárulásával történt a regisztráció.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A megadott adatokat a SPAR Magyarország Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.), az  általános adatvédelmi rendelet (GDPR)  betartásával kezeli, csak saját célra, tájékoztató anyagok küldésére használja fel.

Adatkezelő: SPAR Magyarország Kft., adatfeldolgozó: Spice Communication Kft.

Az adatkezelés célja: A regisztráló részére marketing tartalmú levelek, akciók, újdonságok és programok megküldése elektronikusan.Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása ( GDPR 6. cikk (1) bek. a) pontja)

A kezelt személyes adatok típusa: e-mail cím

Az adatkezelés időtartama: leiratkozásig, illetve az utoljára megnyitott hírlevél időpontját követő 1 év elteltével e-mail címe adatbázisunkból automatikusan törlésre kerül

Nyilvántartási szám: NAIH-115935/2017.