Bacher János

Közgazdász. 25 éve foglalkozik piackutatással. 22 évet töltött a GfK-nál vezető pozíciókban. 2019 óta saját piackutató cégét vezeti. Széles körű a kutatási tapasztalata, különösen a fogyasztói viselkedés, ügyfélelégedettség és a termék- és szolgáltatásfejlesztés területein. Ágazati tapasztalata fókuszában a szolgáltatások, média és közlekedés áll.

Bartha Ferenc

Több mint 25 év vezető márkáknál szerzett nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, az értékesítés, a marketing, az árazás és kereskedelmi kondíciók menedzsmentje területén. Dolgozott országos, regionális, világszintű pozíciókban. Erőssége, hogy mind az értékesítők, a marketing, és a pénzügy „nyelvén” beszél, ezért képes egyetértést elérni közöttük.

Berényi Konrád

Több, mint húsz éve foglalkozik online marketinggel, ezen belül elsősorban kis- és középvállalkozások online marketingjével. Oktat az Edutus Egyetemen és a WSUF-en is. Elsősorban stratégia tervezéssel foglalkozik, de kiemelt területe a közösségi média marketing is az Onlinemarketing.hu-nál.

Bodrogi András

Bodrogi András új média szakember, zenei jogmenedzsment, videomarketing és tartalommenedzsment specialista. Minősített YouTube szakértő-trénerként, szerződött tanácsadóként a Google Magyarország által indított projektekben vesz részt, a cég partnereinek tart képzéseket a YouTube szolgáltatásban, a videós tartalmakban rejlő lehetőségekről.

Dr. Lukács Rita

A Budapesti Metropolitan Egyetem Marketing Intézetének vezetője, egyetemi docens. Korábban az egyetem kreatív kommunikációs menedzsereként dolgozott, ahol a PR-tevékenységért, tartalomstratégia tervezéséért és megvalósításáért felelt. Ezt megelőzően tanácsadóként CSR, márkaépítési és reputáció-menedzsment projekteken dolgozott.

Gál Beáta

Üzleti, mindset mentor. Munkája során saját tapasztalataira építkezve vállalkozókat támogat értékteremtő, pénzügyi prosperitást eredményező üzleti lépések megtételében, vezetői döntések meghozatalában, a teljességben élt élet, életfeladattól vezérelt karrier szemléletmód mentén. Több ezren vettek már részt programjain, rendezvényein.

Lévai Richárd

Közösségi marketing specialista. Segít, hogy megtaláld a számodra ideális platformokat, az azokban rejlő erőt valódi üzleti eredménnyé tudd alakítani. Több mint 20 éves online vállalkozói és több, mint 10 éves oktatói tapasztalata. Volt már a Facebook Marketing Partner programjának is a tagja, több Facebook és Google minősítést szerzett.

Mándó Milán

9 éve foglalkozik sales- és marketingterülettel. Több cég online és offline marketing stratégiáját készítette el, illetve valósította meg. Személyes tanácsadói óráin, konzultációkon a cégek üzleti modelljét alakítja át, új megközelítésbe helyezi az értékesítési modelljüket, illetve ehhez kapcsolódó marketingterv kidolgozásában is részt vesz.

Nagy Barna

Kisvállalati márkaépítő, a számos hazai és nemzetközi elismeréssel rendelkező Kreatív Vonalak társalapítója. Jól ismeri a tiédhez hasonló kis cégek kihívásait, lehetőségeit. Abban segítenek a magyar vállalkozóknak, hogy merjenek izgalmasak és szerethetőek lenni, adjanak a megjelenés minőségére, és vegyék fel a polcokon a legjobbakkal is a versenyt.

Nagy Gergely

A SUPER11 reklámügynökség egyik alapítója. 25 éves pályafutása során megfordult a média és marketing számos területén. Széleskörű márkakommunikációs tapasztalatát, nemzetközi és helyi márkákat építve szerezte. Ügynöksége hozta létre és kezeli többek között a SPAR Magyarország hazai beszállító partnereit integráló Régiók Kincsei és Hungaricool márkáit.

R. Nagy András

A húsz éves Próbakő Kommunikáció alapító-ügyvezetője, a Metropolitan Egyetem óraadója, a Worldcom ügynökéghálózat igazgatósági és a Magyar PR Szövetség Etikai Bizottságának tagja. Rendszeresen tart céges tréningeket, és szenvedélye a fiatal szakemberek továbbképzése.

Raskó Attila

Az FMCG multivilágban kezdte marketinges pályafutását, melyet regionális marketingigazgatóként fejezett be, majd másodmagával megalapította saját ügynökségét, mely időközben a BBN nemzetközi marketingügynökség magyarországi partnere lett. Az ügynökség a kreatív tartalom erejében hisz, mely a te vállalkozásod is a nagyok szintjére repítheti.

Vas Dóra

Kríziskommunikációs tanácsadó. 2000 óta foglalkozik online kommunikációval. 2008-tól PR és kríziskommunikációs projekteket vezet. Bölcsész, MBA, krízis-, katasztrófakommunikációs diplomákkal. 2018-ban jelent meg könyve Ügyfélpanasz 2.0, amiben a vevői visszajelzések jelentőségeiről, a közösségi média korának kríziskommunikációs tanulságairól ír.