Tanuljunk együtt - SPAR Beszállítói Akadémia

Vállalkozóként úgy érzed magad, mint egy a tavon már ügyesen mozgó vitorlás, aki a tengerre vágyik.Elérted már a helyi növekedés határait? Az országos (vagy esetleg még ennél is nagyobb) piacra vágsz?

Ugye tudod, hogy nem elég, ha szuper a terméked? Az, hogy egy vállalkozás piacképes, minőségi terméket képes kellő mennyiségben és megfelelő minőségben előállítani, csak az alap. A logisztikától az élelmiszerbiztonságig, a marketingtől a jogi tudnivalókig rengeteg az olyan, alapvető ismeret, amire szükséged van a sikerhez vezető úton. Mindezt munka mellett, saját erőből összeszedni nagyon nehéz, és rengeteg időt igényel.

Mi segítünk neked! A SPAR Magyarország már megszerezte, összegyűjtötte, rendszerezte azt a tudást, amire feltétlenül szükséged van. Ez a SPAR Beszállítói Akadémia.


Tudás első kézből

Mit tudhat egy “multi” egy kisvállalkozásról? Meg fogsz lepődni, hogy milyen sokat! 2019-ben indítottuk el Hungaricool termékversenyt, 2021-ben pedig elstartolt a Régiók Kincsei programunk. Ebben a két programban hazai kisvállalkozókkal, sok esetben családi gazdaságokkal dolgozunk együtt. Nemcsak ők tanulnak tőlünk, hanem mi is tanulunk tőlük. Tisztában vagyunk tehát azzal, mire van szüksége egy hazai kisvállalkozónak, ha szintet akar lépni.

A tudásátadás többféle csatornában történik. A kiindulópont a SPAR Beszállítói Akadémia honlapja, hiszen itt koncentrálódik az összes információ. A honlap szerves része az a blog is, aminek első posztját éppen most olvassátok. Bár a blogot a jövőben is felhasználjuk “közérdekű információk” megosztására, alapvetően azonban itt is szakértői posztokat tervezünk közreadni.

Folyamatosan frissül, gyarapodik a Tudástár, amelyet beszállítói programjainkhoz már csatlakozott partnereink érhetnek el. Innen mindenki önkiszolgálással gyűjtheti be a neki szükséges információkat. 

Az elmúlt év kiemelkedően sikeres rendezvénye volt a SPAR Beszállítói Akadémia keretein belül megrendezett Marketing Bootcamp. Itt a SPAR egy-egy szakterületért felelős munkatársa és a válogatott külső szakemberekből álló csapat tartott előadásokat, és vezetett kiscsoportos műhelyfoglalkozásokat. A visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, így a Marketing Bootcamp 2023 szervezését máris elkezdtük. (A Marketing Bootcamp szakértőinek anyagai megjelennek majd a Tudástárban és a blogban is.)

Fontos a véleményed!

A Beszállítói Akadémia nem a SPAR Magyarország marketingfelülete. Célunk, hogy segítsük az arra érdemes hazai kisvállalkozásokat. Ez a segítség nem teljesen önzetlen, hiszen nekünk is szükségünk van rá, hogy kínálatunkat új termékekkel bővítsük. Legyél te is a beszállítónk!

Ahogy említettük, sokat tudunk a kisvállalkozásokról, de nem mindent. Szükség van a Te véleményedre is. Milyen tudásra van szükséged? Mit vársz a SPAR Beszállítói Akadémiától? Milyen speciális tudásod van, amit szívesen beadnál a “közösbe”?Tanuljunk egymástól, tanuljunk együtt!

Raskó Attila

a ContentPlus társalapítója a “multi” cégek világából érkezett. Több FMCG nemzetközi márkáért, majd a PPG Trilak marketing igazgatójaként több országért is felelt. A ContentPlusnál a cégvezetésen túl elsősorban a stratégia és az optimalizálás feladatai tartoznak hozzá.

Linkedin profil

Legfrissebb híreink