SPAR Beszállítói Akadémia a METU-n

Idén tavasszal a SPAR Beszállítói Akadémia a Budapest Metropolitan Egyetem tantervébe is bekerült. A tavasz folyamán a Hungaricool és Régiók Kincsei kisvállalkozók valós marketing problémáin dolgoznak az egyetem diákjai. Így a SPAR nemcsak a magyar kkv-knak tud segíteni a fejlődésben és a szintlépésben, hanem az egyetemisták gyakorlati tudását is gyarapítja.

A programra 17 vállalkozás jelentkezett saját marketinges kihívásainak leírásával. Többségében azonos helyzetben vannak: olyan üzleti döntés előtt állnak, ami meghatározhatja a jövőjüket. Ezek a vállalkozók kifejezetten örültek a lehetőségnek, hogy a döntés előkészítésébe új, friss agyakat is bevonhatnak, mert ők is vallják, hogy tanulni bárkitől, bárhol lehet. A közös “munkát” a diákok is élvezik, hiszen fontosnak tartják, hogy ne csak elméleti, hanem gyakorlati, kézzel fogható példákat is lássanak. 
A programban a METU nappali és levelező tagozatos diákjai is részt vesznek. Május közepére kell a diákcsoportoknak a megkapott cég kihívásaira megoldást hozniuk, amiket utána a cégek képviselőinek is prezentálnak. Kíváncsian várjuk a diákok megoldásait! 

Legfrissebb híreink