Újra SBA Marketing Bootcamp

A SPAR Magyarország idén újra megrendezi vállalkozói “edzőtáborát”, az SBA Bootcampet.

A Hungaricool termékverseny és az I Love Hazai programok egyik legfontosabb tanulsága volt, hogy hiába a sok jó ötlet, az ígéretes termék, a hazai kisvállalkozók egy része nehezen boldogul, mivel nem rendelkezik a vállalkozáshoz szükséges alapvető tudással.

A problémát felismerve a SPAR 2022-ben szervezte meg először az SBA Marketing Bootcampet. Neve ellenére ez természetesen nem egy katonai kiképzőtábor, hanem egy 2 napos intenzív szakmai képzés, ahol a jelenlevő vállalkozók az átadott tudás mellett iránymutatást kapnak a további tanuláshoz is.

A tavalyi rendezvény rendkívül sikeres volt, ezért a SPAR a folytatás mellett döntött: idén május 15-16-án újra sor kerül a vállalkozói fejtágítóra.
A tematika - a vállalkozások szükségleteinek megfelelően - igen szerteágazó. A piackutatástól az árstratégiáig, a márkastratégiától a cégvezetésig minden fontos téma szóba kerül. Az előadások mellett természetesen panelbeszélgetések is műhelyfoglalkozások is színesítik a programot, de lesz alkalom kötetlen beszélgetésre is a szakértőkkel és a többi vállalkozóval is.

A SBA Marketing Bootcamp már hagyományosnak számító helyszíne, a Hotel Abacus terme sajnos nem tágítható ki, ezért idén további jelentkezéseket már nem tudunk elfogadni, de az érdeklődés és a kedvező fogadtatás alapján megígérhetjük: jövőre is lesz SBA Bootcamp.

Legfrissebb híreink