Ismét nagy siker volt a SPAR Marketing Bootcamp

Idén is szakmai képzésekkel támogatja a SPAR Magyarország azon beszállítóit, amelyek hazai kisvállalkozásként vagy családi cégként kerültek be az üzletlánc polcaira a Régiók Kincsei vagy a Hungaricool program keretében.

A SPAR Magyarország számára kiemelten fontos a magyar élelmiszeripari termelők, családi és kisvállalkozások támogatása, illetve a hazai termékek, innovációk ösztönzése. Ezeket a törekvéseket támogatja a 2019-ben indult Hungaricool termékverseny, valamint a 2021-ben indult Régiók Kincsei beszállítói program is.

Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő SPAR Marketing Bootcamp is elsősorban a Hungaricool, illetve a Régiók Kincsei beszállítóinak nyújtott szakmai útmutatást. A rendezvény elsődleges célja, hogy a marketing és a brandépítés terén a gyakorlatban és hosszú távon is használható tudásanyaggal segítse a SPAR jelenlegi és leendő beszállítóit. A kétnapos esemény keretén belül húsz szakember tartott előadást többek között a marketingstratégia, piackutatás, versenyképesség, árazás, fenntarthatóság, tárgyalástechnika, finanszírozás, márkaépítés, élelmiszeripari trendek és a mesterséges intelligencia témakörében. Az esemény gyakorlatiasságát segítette, hogy a mintegy száz hazai élelmiszeripari kisvállalkozás vezetője nemcsak előadásokon vehetett részt, hanem a műhelymunka keretében már helyben elkezdhette kidolgozni azokat az aktivitásokat, amiket meg szeretne valósítani a bootcampen elhangzottakból.

Az esemény fényét pedig a 2023-as Hungaricool győztesek díjátadója koronázta meg. A kilenc kisvállalkozás büszkén vehette át a díjakat a SPAR Magyarország ügyvezetőjétől, Eduard Vonier úrtól, akinek minden győzteshez volt egy-egy dicsérő szava.

A rendezvényen megszerzett tudás nemcsak a szintlépésben és növekedésben segíti a vállalkozásokat, hanem abban is, hogy a jövőben magabiztosabban használják a marketing adta lehetőségeket. 

A beszállítók mentorálása a rendezvény után is folytatódik, hiszen a SPAR Beszállítói Akadémia oldalán számos letölthető tudásanyag, személyes konzultáció és újabb webinárokon való részvétel lehetősége áll a cégek rendelkezésére. 

Nézd meg az eseményen készült összefoglaló videóinkat, melyben néhány résztvevő partnerünk osztja meg tapasztalatait!

Legfrissebb híreink