123

Indítjuk a grillszezont!

Végre itt a jó idő, nyílnak a virágok, indulnak a túrák... Ám a grillrajongó szíve nem (csak) emiatt dobog most hevesebben! Újra elővehetjük kedvenc sütőnket és tűzre dobhatjuk a legszebb húsokat.

Mire vársz még? Grillre fel!

123

Grillrajongók, ide!

Tippeket recepteket keresel a legjobb grillpartihoz? Barbecue-zni szeretnél, de nem tudod, hogy fogj hozzá? A legjobb helyen jársz! Olvasd el írásainkat és gyűjtsd az inspirációt!

A GRILLRAJONGÓK KEDVENC IDŐSZAKA

PRÓBÁLD KI TE IS A MINŐSÉGI SPAR BBQ GRILL TERMÉKEINKET, ÉS TEDD KÜLÖNLEGESSÉ A GRILLEZÉS MINDEN PILLANATÁT!  SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKCSALÁDUNK SZÉLES VÁLASZTÉKA IDÉN IS ELÉRHETŐ ÜZLETEINKBEN*

A lassan melegedő idővel újra elérkezett a grillezés, a kertben vagy a teraszon való pihenés ideje. Egy grillsütőn mindenféle finom fogás pillanatok alatt elkészíthető. A jó alapanyag fél siker! - ez a grillezésre fokozottan igaz. Ezt valljuk mi is, így két éve útjára indítottuk új saját márkás termékcsaládunkat, a minőségi grilltermékeket kínáló SPAR BBQ márkát.

A SPAR BBQ termékcsaládunk különböző előre pácolt és ízesített hústermékek széles választékát kínálja a grillrajongóknak: legyen szó csirkéről, sertésről, grillkolbászról vagy a hozzájuk illő szószokról, zöldségekről, köretekről vagy a méltán kedvelt grill sajtokról, melyekkel a húsimádók mellett a vegetáriánusoknak is kedvezünk. Grilltermékeinkkel mindenki sikert arathat, legyen az alkalom ünnepi sütögetés vagy csak egy hétvégi gyors ebéd.

Próbáld ki te is a minőségi SPAR BBQ grill termékeinket, és kezdd velünk a grillszezont!

 

* A TERMÉKKÍNÁLAT ÁRUHÁZANKÉNT ELTÉRŐ LEHET!  

Nézd meg kínálatunkat az Online shopban is!
123

A grill a jó alapanyagoknál és eszközöknél kezdődik

Ismerd meg kiemelt termékeinket, válogass kedvedre köztük!

123

Ízelítő aktuális SPAR Grill ajánlatainkból

Érvényesség: 2021. 06. 10 - 06. 16. 

123

Ízelítő aktuális Grill eszközeinkből

Akciós áraink 2021. 06. 10-től 06. 23-ig érvényesek, csak az INTERSPAR áruházakban!