Grill

Indítjuk a grillszezont!

Végre itt a jó idő, nyílnak a virágok, indulnak a túrák... Ám a grillrajongó szíve nem (csak) emiatt dobog most hevesebben! Újra elővehetjük kedvenc sütőnket és tűzre dobhatjuk a legszebb húsokat.

Mire vársz még? Grillre fel!

Grill
Grill

Ízelítő aktuális ajánlatainkból

Érvényesség: 2021. 07. 29 - 08. 04.

Nézd meg korábbi receptjeinket is!

RÁCZ JENŐ SÉF

2021-ben Rácz Jenő séffel indítjuk közös reklámkampányunkat. Az együttműködésünk alapja a minőségi alapanyagok tisztelete és a folyamatos fejlődés iránti közös igény. A közös munka során főszerepet játszottak a Regnum Húsüzem kiváló minőségű grillhúsai, az előre csomagolt sertés- és marhahúsok, valamint a legújabb specialitások, a már több mint tíz boltban fellelhető Angus steakek, amelyeket a húspultnál lévő húsérlelő szekrényekben legalább huszonegy napig, helyben érlelnek.

Július 8-tól elérhetők nálunk Rácz Jenő kedvenc grillszószai a SPAR BBQ grillerek, Regnum steakek és hamburgerpogácsák mellé csomagolva. A különleges szószokat a Regnum Húsüzem minőségi termékeinek ízvilágához fejlesztettük ki Rácz Jenő séffel közösen, hogy még tökéletesebb legyen a grillezés élménye. Kínálatunkban a SPAR BBQ grillhúsok széles választéka is megtalálható lesz Rácz Jenő ajánlásával. Ezeket az előre pácolt húsokat bárhol és bármikor megsüthetik az igazi grillrajongók, így mindig egyszerű a grillezés.

Továbbá Rácz Jenő természetesen receptekkel, főzési tippekkel és tanácsokkal is szolgál az érdeklődők számára. 

REGNUM HÚSÜZEM

A Regnum Húsüzemben magas és ellenőrzött minőségű húskészítményeket biztosítunk üzleteink és vásárlóink számára, garantálva a folyamatos és kiegyensúlyozott kínálatot. A Regnum Húsüzem egyedülálló módon, a legmodernebb technológiákkal működtetett húsfeldolgozó létesítmény ma Magyarországon.

A Regnum húsüzem magas minőségű sertés- és marha tőkehúsokat, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítményeket forgalmaz. A húsüzem maximálisan figyelembe veszi a fogyasztói igényeket, fejlesztéseit igyekszik ennek megfelelően alakítani. 2014 óta a sajtot tartalmazó termékeken kívül valamennyi készítménye laktóz-, glutén- és szójamentes. A Regnum Húsüzem 19 tálcás frisshús sertésterméke 2020-ban Magyar Termék védjegyhasználati jogot kapott. A minősítés garantálja, hogy ezen termékek 100 százalékban hazai alapanyagból, Magyarországon készültek. 

123
Grill

Prémium Angus steakek húsérlelőinkből!

12 kiemelt üzletünk húspultjában húsérlelő szekrényeket helyeztünk el, amikben legalább 21 napig érleljük folyamatosan kontrollált körülmények között a kiváló minőségű Angus marhahús steakeket. Így a húsok még porhanyósabbak, zamatosabbak és puhábbak lesznek, valamint elkészítésük is egyszerűbbé válik. Háromféle érlelt Angus steakből választhatsz: T-bone, rib-eye és rump steak. Kérd kollégáinktól a húspultnál!

Hogyan készítsd el az érlelt steaket?
Miután kivetted a hűtőből, hőkezelés előtt pihentesd kibontva, szobahőmérsékleten 30-40 percig. Ideális sütési hőmérséklete 160-180 fok. Először süss rá kérget, hogy az ízanyagok ne távozzanak a húslével együtt. Ha angolosan szereted, süsd mindkét oldalát 1-2 percig, ha jól átsütve, akkor pedig 5-5 percig. Sütés után lefedve pihentesd még 5-10 percet.

A következő üzletekben találod meg húsérlelőinket:

 • 8230 Balatonfüred, Arácsi út 15. - SPAR (228) 
 • 1117 Budapest XI., Október 23-a u. 8-10. - INTERSPAR (5440)
 • 1123 Budapest, Alkotás utca 53. - SPAR (170)
 • 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. - SPAR (8262)
 • 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78/A - SPAR (8264)
 • 1106 Budapest, X. Kerepesi út 61. - INTERSPAR (5190) 
 • 2049 Diósd, Balatoni út 2/A - INTERSPAR (5340
 • 2030 Érd, Iparos utca 5. INTERSPAR (5260)
 • 9027 Győr ECE, Budai út 1 - INTERSPAR (5360)
 • 7400 Kaposvár, Árpád utca 20. - INTERSPAR (5450)
 • 2890 Tata, Május 1. út 33. - INTERSPAR (5320)
 • 2481 Velence, Karnevál krt. 7. - SPAR market (6921300)

 

Grill

Regnum húsüzemünk minőségi termékeivel mindig biztosra mész! Keresd különleges ajánlatainkat, melyekhez Rácz Jenő kedvenc grillszószait csomagoltuk!

 

123

Grillrajongók, ide!

Tippeket recepteket keresel a legjobb grillpartihoz? Barbecue-zni szeretnél, de nem tudod, hogy fogj hozzá? A legjobb helyen jársz! Olvasd el írásainkat és gyűjtsd az inspirációt!

A GRILLRAJONGÓK KEDVENC IDŐSZAKA

PRÓBÁLD KI TE IS A MINŐSÉGI SPAR BBQ GRILL TERMÉKEINKET, ÉS TEDD KÜLÖNLEGESSÉ A GRILLEZÉS MINDEN PILLANATÁT!  SAJÁT MÁRKÁS TERMÉKCSALÁDUNK SZÉLES VÁLASZTÉKA IDÉN IS ELÉRHETŐ ÜZLETEINKBEN*

A lassan melegedő idővel újra elérkezett a grillezés, a kertben vagy a teraszon való pihenés ideje. Egy grillsütőn mindenféle finom fogás pillanatok alatt elkészíthető. A jó alapanyag fél siker! - ez a grillezésre fokozottan igaz. Ezt valljuk mi is, így két éve útjára indítottuk új saját márkás termékcsaládunkat, a minőségi grilltermékeket kínáló SPAR BBQ márkát.

A SPAR BBQ termékcsaládunk különböző előre pácolt és ízesített hústermékek széles választékát kínálja a grillrajongóknak: legyen szó csirkéről, sertésről, grillkolbászról vagy a hozzájuk illő szószokról, zöldségekről, köretekről vagy a méltán kedvelt grill sajtokról, melyekkel a húsimádók mellett a vegetáriánusoknak is kedvezünk. Grilltermékeinkkel mindenki sikert arathat, legyen az alkalom ünnepi sütögetés vagy csak egy hétvégi gyors ebéd.

Próbáld ki te is a minőségi SPAR BBQ grill termékeinket, és kezdd velünk a grillszezont!

 

* A TERMÉKKÍNÁLAT ÁRUHÁZANKÉNT ELTÉRŐ LEHET!  

Nézd meg kínálatunkat az Online shopban is!
123

A grill a jó alapanyagoknál és eszközöknél kezdődik

Ismerd meg kiemelt termékeinket, válogass kedvedre köztük!

123

Ízelítő aktuális SPAR Grill ajánlatainkból 

Érvényesség: 2021. 07. 29 - 08. 04.