Zöldbundás fehérpecsenye
Összetevők
- 1 negyedkilós REGNUM fehérpecsenye steak
- 200 g SPAR vaj
- 50 g SPAR búzafinomliszt
- 200 g pankó zsemlemorzsa
- 1 egész szerecsendió (1 g reszelt belőle)
- 1 dl tej
Elkészítés
A steak sütése nem is annyira bonyolult: elég egy kis olaj, egy kis vaj, só-bors, és persze egy tökéletes minőségű REGNUM fehérpecsenye steak. De pont emiatt a minimalizmus miatt különösen fontos a megfelelő módszer használata. Ez a recept ebben segít!
01
Összeturmixoljuk a petrezselymet a pankómorzsával, a tojást a tejjel felverjük, sózzuk és szerecsendiót adunk hozzá.
02
A pecsenyét megfelezzük, majd fóliával lefedjük, hogy könnyebben tudjuk félcentisre kiklopfolni.
03
A húst lisztbe, a tejes tojásba, majd a zöld morzsába forgatjuk, és a vajban kisütjük.
04
Friss petrezselyemmel szórva tálaljuk.