x

Zöldbundás fehérpecsenye

Elkészítési idő
40
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 1 negyedkilós REGNUM fehérpecsenye steak
  • 200 g SPAR vaj
  • 50 g SPAR búzafinomliszt
  • 200 g pankó zsemlemorzsa
  • 1 egész szerecsendió (1 g reszelt belőle)
  • 1 dl tej

Elkészítés

A steak sütése nem is annyira bonyolult: elég egy kis olaj, egy kis vaj, só-bors, és persze egy tökéletes minőségű REGNUM fehérpecsenye steak. De pont emiatt a minimalizmus miatt különösen fontos a megfelelő módszer használata. Ez a recept ebben segít!

01

Összeturmixoljuk a petrezselymet a pankómorzsával, a tojást a tejjel felverjük, sózzuk és szerecsendiót adunk hozzá. 

02

A pecsenyét megfelezzük, majd fóliával lefedjük, hogy könnyebben tudjuk félcentisre kiklopfolni. 

03

A húst lisztbe, a tejes tojásba, majd a zöld morzsába forgatjuk, és a vajban kisütjük.

04

Friss petrezselyemmel szórva tálaljuk.

megosztás