Hátszín egyszerűen
Összetevők
- 2 szelet REGNUM hátszín steak
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 ek. SPAR vaj
- 1 csokor friss kakukkfű
- olívaolaj
- só, bors ízlés szerint
Elkészítés
A hátszín sokunk kedvenc húsa, hiszen egy gyönyörű, zsenge REGNUM marhahátszín pillanatok alatt átsül, és az íze is varázslatos lesz. De hogyan hozzuk ki belőle a maximumot? Itt a megoldás!
01
Az olajjal meglocsolt steaket tűzforró serpenyőben megpirítjuk, majd mellé kanalazzuk a vajat, a fokhagymagerezdet és a kakukkfüvet pedig mellédobjuk.
02
Mikor a vaj szépen megolvadt, a serpenyő tartalmát átrakjuk egy tűzálló edénybe, majd 2 percre a 150 fokra előmelegített sütőbe dobjuk.
03
A sütés után 5 percig pihentetjük egy hideg tányéron, percenként forgatva a húst. Mehet is hozzá a szilvás BBQ szósz!