x

Hátszín egyszerűen

Elkészítési idő
20
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 2 szelet REGNUM hátszín steak
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. SPAR vaj
  • 1 csokor friss kakukkfű
  • olívaolaj
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés

A hátszín sokunk kedvenc húsa, hiszen egy gyönyörű, zsenge REGNUM marhahátszín pillanatok alatt átsül, és az íze is varázslatos lesz. De hogyan hozzuk ki belőle a maximumot?  Itt a megoldás!

01

Az olajjal meglocsolt steaket tűzforró serpenyőben megpirítjuk, majd mellé kanalazzuk a vajat, a fokhagymagerezdet és a kakukkfüvet pedig mellédobjuk. 

02

Mikor a vaj szépen megolvadt, a serpenyő tartalmát átrakjuk egy tűzálló edénybe, majd 2 percre a 150 fokra előmelegített sütőbe dobjuk. 

03

A sütés után 5 percig pihentetjük egy hideg tányéron, percenként forgatva a húst. Mehet is hozzá a szilvás BBQ szósz!

 

megosztás