Chilis hamburger
Összetevők
- 1 db REGNUM chili marha hamburger húspogácsa
- 1 db hamburgerzsemle
- 1 evőkanál SPAR vaj
- 2 db SPAR szegfűszeg
- 300 ml vörösborecet
- 1 db csillagánizs
- 2 g borókabogyó
- 1 db zöld kardamom
- 4 g koriandermag
- 190 g cukor
- 2 g kakukkfű friss
- 300 g cékla friss
- 1 db paradicsom
- 1 fej lilahagyma
- 1 fej szívsaláta
- 1 liter víz
- 4 g só
Elkészítés
Mi kell egy tökéletes hamburgerhez? Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a pikáns ízekből? Ezeket a mesterfogásokat követve követve és a minőségi Regnum chilis húspogácsát használva bármikor támad kedved egy jó hamburgerhez, biztos fantasztikusat fogsz alkotni.
01
Egy lábosban savanyítólének feltesszük főni a fűszereket, a cukrot és az ecetet, majd hozzáadjuk a negyedelt hagymát és a megtisztított, felszeletelt céklát, és 15 percig főzzük.
02
Eközben olívaolajjal meglocsoljuk a húspogácsákat, majd a forró serpenyőben elkezdjük sütni, később mellédobjuk a megvajazott zsömléket is.
03
Miközben a húsunk sül, felkarikázzuk a lilahagymát és salátaleveleket válogatunk le a hamburger díszítéséhez, majd ha minden megsül és megfőtt, összeállítjuk a szendvicset.