123

SPAR Életmód

A táplálkozás területéhez ma már számos egyedi étkezési modell kapcsolódik. Van, akinek szükségből kell váltania, másoknak új, izgalmas élelmiszerek kipróbálására nyújt lehetőséget a SPAR Életmód programja.

Egészségtudatos muffin Életmód termékeinkből

 

Nagy Dani és Herczeg-Kis Bálint ellátogattak egyik INTERSPAR üzletünkbe, hogy süssenek egy finom és alakbarát almás-fahéjas-diós muffin-t, amihez minden hozzávalót megtaláltak Életmód kínálatunkban. Az elkészített sütemény mindamellett, hogy remekül sikerült, laktózmentes, bio összetevőket tartalmaz és élelmirostban is gazdag. Nem utolsó sorban gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Próbáld ki te is! Amennyiben ízlett a muffin és jól jönne még egy egészségtudatos recept, készítsd el csökkentett cukor tartalmú meggyes-túrós palacsinta ötletünket is.

Egészségtudatos receptek

123
123

TURCSÁK KATALIN

dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakértő

Dietetikusként fontosnak tartom az egészséges táplálkozást, mert hosszú távon hozzájárul vitalitásunk megőrzéséhez, illetve bizonyítottan csökkenti bizonyos civilizációs betegségek kialakulásának kockázatát.

Gyerekkoromban nálunk is többnyire a tradicionális magyar konyha ételei kerültek az asztalra, amelyek ízvilága a mai napig kedves számomra. Később azonban, a tanulmányaim során szerzett táplálkozástudományi ismeretek tükrében, a családi receptek kisebb-nagyobb átalakuláson estek át, amelynek köszönhetően a hagyományos ízek mellett a korszerű étrendi ajánlások is érvényesülnek bennük.

123
123

Extra zöldség-gyümölcs kínálat

A tévét nézve, receptkönyveket lapozva vagy épp a netet böngészve rengeteg különleges gyümölccsel és zöldséggel találkozhatunk, amelyeket szívesen megkóstolnánk.
Vajon tényleg olyan édes a mézdinnye? Mi a különbség a banán és a főzőbanán íze
között? A SPAR-ban ezekre a kérdésekre is megkapja a választ. Kattintson, és ismerje meg extra kínálatunkat!

Megnézem