Sajttal töltött gombafejek
Összetevők
- 3 fej csiperkegomba
- 30 g laktózmentes krémfehérsajt
- 20 g újhagyma
- 20 g szárított paradicsom
- 15 g bacon
- 1 ek. laktózmentes tejföl
- 1 kk. olaj
- bors
Elkészítés
01
A gombafejeket meghámozzuk, megmossuk. A bacont felkockázzuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. Az újhagymát felkarikázzuk, a szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a morzsolt fetát, a tejfölt, az újhagymát, az aszalt paradicsomot és a megpirított bacont. Borssal ízesítjük, majd megtöltjük a gombafejeket. A tepsit kikenjük olajjal, rátesszük a töltött gombákat és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Szerezd be a hozzávalókat tőlünk!
SPAR free from laktózmentes félzsíros tejföl 15% (250 g)
Tápárték/adag
-
kalória
350 -
zsír
25 g -
fehérje
18 g -
szénhidrát
13 g