További engedélyek szükségesek

Egyserpenyős chilis-csirkés gnocchi

Elkészítési idő
25
perc
Elkészítési idő

Összetevők

Hozzávalók

  • 200 g szeletelt bacon
  • 400 g csirkemellfilé
  • 120 ml száraz fehérbor
  • 2 tk. csípős pritaminpaprika-krém
  • 1 tk. chilipor
  • 2 ek. sűrített paradicsom
  • só, bors
  • 200 ml csirkealaplé
  • 200 g reszelt gouda sajt
  • 100 ml főzőtejszín
  • 500 g bolti gnocchi

Elkészítés

Nincs meg minden otthon?
01

Egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon lepirítjuk a felcsíkozott bacont.

02

Mehet hozzá az 1 cm-es kockákra vágott csirkemell, és magas lángon, 2-3 perc alatt azt is lepirítjuk. 

03

Hozzáadjuk a fehérbort, a pritaminpaprika-krémet, a chiliport és a sűrített paradicsomot. 5-6 perc alatt összeforraljuk, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük az alaplével. 

04

Miután felforrt, mehet hozzá a reszelt sajt. Amikor teljesen felolvadt benne a sajt, hozzáöntjük a tejszínt, alaposan elkeverjük, és beleforgatjuk a bolti gnocchit. 6-8 perc alatt összefőzzük és tálalhatjuk is.

megosztás