Egyserpenyős chilis-csirkés gnocchi
Összetevők
Hozzávalók
- 200 g szeletelt bacon
- 400 g csirkemellfilé
- 120 ml száraz fehérbor
- 2 tk. csípős pritaminpaprika-krém
- 1 tk. chilipor
- 2 ek. sűrített paradicsom
- só, bors
- 200 ml csirkealaplé
- 200 g reszelt gouda sajt
- 100 ml főzőtejszín
- 500 g bolti gnocchi
Elkészítés
01
Egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon lepirítjuk a felcsíkozott bacont.
02
Mehet hozzá az 1 cm-es kockákra vágott csirkemell, és magas lángon, 2-3 perc alatt azt is lepirítjuk.
03
Hozzáadjuk a fehérbort, a pritaminpaprika-krémet, a chiliport és a sűrített paradicsomot. 5-6 perc alatt összeforraljuk, majd sózzuk, borsozzuk és felöntjük az alaplével.
04
Miután felforrt, mehet hozzá a reszelt sajt. Amikor teljesen felolvadt benne a sajt, hozzáöntjük a tejszínt, alaposan elkeverjük, és beleforgatjuk a bolti gnocchit. 6-8 perc alatt összefőzzük és tálalhatjuk is.