gluten

Mediterrán tésztasaláta

Elkészítési idő
25
perc

Összetevők

  • 80 g (laktózmentes változathoz)
  • 80 g SPAR Free from fusilli (gluténmentes változathoz)
  • 30 g piros kaliforniai paprika
  • 30 g csemegekukorica
  • 20 g szárított paradicsom
  • 20 g póréhagyma
  • 50 g mozzarella golyó (gluténmentes változathoz)
  • 15 g olivabogyó
  • 1 ek. olívaolaj
  • balzsamecet
  • petrezselyemzöld
  • friss bazsalikom
  • oregánó
  • só, bors
  • 50 g laktózmentes mozzarella golyó (laktózmentes változathoz)

Elkészítés

01

A tésztát forró, sós vízben megfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük és félretesszük kihűlni. A paprikát, paradicsomot és póréhagymát feldaraboljuk, a mozzarellagolyót és az olívabogyót félbevágjuk. Az olívaolajhoz hozzákeverjük a balzsamecetet és a fűszereket, majd beletesszük a tésztát és a zöldségeket is. Jól összekeverjük és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek.

Szerezd be a hozzávalókat tőlünk!

SPAR Free from fusilli (500 g)

Irány az Online shop!

Szerezd be a hozzávalókat tőlünk!

Szarvasi Mini laktózmentes mozzarella sajt (100 g)

Irány az Online shop!

Tápárték/adag
  • kalória
    665
  • zsír
    28 g
  • fehérje
    18 g
  • szénhidrát
    85 g
megosztás