gluten

Fetával töltött gombafejek

Elkészítési idő
40
perc

Összetevők

  • 3 fej csiperkegomba
  • 30 g fetasajt
  • 20 g újhagyma
  • 20 g szárított paradicsom
  • 15 g bacon
  • 1 ek. tej (1,5%)
  • 1 kk. olaj
  • bors

Elkészítés

01

A gombafejeket meghámozzuk, megmossuk. A bacont felkockázzuk, és egy serpenyőben megpirítjuk. Az újhagymát felkarikázzuk, a szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk. Egy tálban összekeverjük a morzsolt fetát, a tejfölt, az újhagymát, az aszalt paradicsomot és a megpirított bacont. Borssal ízesítjük, majd megtöltjük a gombafejeket. A tepsit kikenjük olajjal, rátesszük a töltött gombákat és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Tápárték/adag
  • kalória
    350
  • zsír
    25 g
  • fehérje
    18 g
  • szénhidrát
    13 g
megosztás