Összetevők
- 400 g tatár marhahús
- 15 g petrezselyem
- 30 g vöröshagyma
- 25 g csemege uborka
- 1 db tojás sárgája
- 2 teáskanál extra szűz olivaolaj
- 5 g Worcester szósz
- 20 g ketchup
- 10 g dijoni mustár
- 1 g őrölt fekete bors
- 5 g só
- 4 szelet kalács
Elkészítés
01
Egy keverőtálba helyezzük bele a tojássárgáját és keverjük habosra az olajjal. Adjuk hozzá a dijoni mustárt, a Worchester szószt és ketchupot. Ez az úgynevezett tatár mesterszósz.
02
Egy tálcára helyezzük a Regnum tatár marhahúsunkat, ízesítsük be sóval, borssal, adjuk hozzá az apróra vágott uborkát, hagymát és a finomra vágott petrezselyemlevelet is.
03
Ezt követően mixeljük össze a mesterszószt a hússal és a hozzávalókkal. A kalácsot szeljük le, kenjük meg kevés vajjal és egy serpenyőben pirítsuk meg mindkét oldalát. Szervírozáskor helyezzünk a tatár beefsteakre a pirított kalácsból.