Összetevők
- 60 dkg Regnum sertés steak
- 1 dl olaj
- 1 só
- 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
- 1 mokkáskanál garam masala
- 1 szójaszósz
- 1 dl sör
- 25 dkg ananász
Elkészítés
01
A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd kb 1,5 centis kockákra vágjuk. A páchoz valókat alaposan összekeverjük, a húskockákat beleforgatjuk, majd letakarva, hűtőszekrényben egy éjszakán át érleljük.
02
Az ananászt megtisztítjuk, hosszában félbevágva, torzsáját kimetsszük, húsát 1,5 centis kockákra daraboljuk.
03
A pácolt hússal váltakozva nyársra húzzuk, majd nem túl izzó faszénparázs fölé helyezett rostsütő lapon többször megforgatva, kb. 15 perc alatt megsütjük.
04
Sütés közben a maradék páclével vagy olajjal kenegetjük.