10 perces baconos-sajtos csirkemell
Összetevők
- 1 kg csirkemell
- 15 dkg bacon
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt fekete bors
- 10 dkg sütőmargarin
- 20 dkg sonka
- 2 db tojás
- 30 dkg sajt
Elkészítés
01
A margarinnal kikent tepsi alját rétegezzük vékony szelet baconszalonnákkal.
02
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. Margarinon megpirítjuk mindkét oldalát, majd egy sorban rápakoljuk a szalonnára, befedjük sonkaszeletekkel.
03
A tojásokat felverjük, tejszínnel összekeverjük, majd nyakon öntjük az egészet. Reszelt sajttal gazdagon beszórjuk.
04
A tepsiben magas lángon sütjük, amíg meg nem pirul a teteje. Ha kész, a tetejére szórhatunk pirított bacon falatokat.