Tisztelt Vásárlónk!

 

A koronavírus járványhoz köthetően a SPAR online shop működésében az alábbi változtatásokat léptetjük életbe.

 

 A 2020.03.17-étől leadott megrendelések kifizetése kizárólag előre, online lehetséges. 
Ezzel a lépéssel szeretnénk csökkenteni a kiszállító munkatársaink és vásárlóink közötti kontaktus idejét. 
Döntésünk nem vonatkozik a már korábban leadott megrendelésekre, azok kifizetése a Vásárlóink által korábban meghatározott módon történik.

Valamint tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a kiszállító munkatársak, valamint a vásárlóink egészségének védelme érdekében 03.18-tól azon megrendeléseknél nem lehetséges a helyszíni bankkártyás fizetés, amelyek kiszállítása hatósági karantén alatt álló területre történik. Ezeket a megrendeléseket a SPAR a veszélyhelyzetre figyelemmel nem teljesíti és nem szállítja ki.

 

Az elektronikus kereskedelem során kérjük a megrendelőket, előzetesen jelezzék rendeléseik leadása során a megjegyzés rovatban / a vevőszolgálaton telefonon, ha egészségügyi okok miatt zárt területre kérnének kiszállítást, ugyanis munkatársaink veszélyeztetett területekre nem léphetnek be.

Kiszállításban résztvevő áruházainkban átmenetileg áruhiány léphet fel, ennek csökkentése érdekében rendeléseik leadásánál, kérjük fogadják el a helyettesítő termékek szállítását.

Kérjük, hogy a vásárlás során az alábbi mennyiségi korlátozást vegyék figyelembe, ezzel is segítve egymást a nehéz időszakban:

lédig termékek esetén 5 kg,

darabban értékesített termékek esetén 10 darab rendelésenként.

 

Köszönjük, hogy Ön is szolidaritást vállalt vásárlótársaival!

 

 

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft