Összetevők
- 40 dkg sonka - szeletelt
- 8 db tojás
- 1 kis doboz natúr joghurt
- 0.5 mokkáskanál őrölt bors
- 1 mokkáskanál só
- 1 tk. mustár
Elkészítés
01
A tojásokat forrásban lévő vízben 10 perc alatt megfőzzük, majd megpucoljuk és villával összetörjük.
02
Hozzáadjuk a natúr joghurtot, a mustárt, a sót, a borsot, és az egészet villával vagy késes robotgéppel pépes, homogén krémmé keverjük.
03
A sonkaszeleteket kiterítjük, és a szeletek közepére tojáskrémet halmozunk.
04
A szeleteket feltekerjük, és fogpiszkálóval átszúrjuk őket, hogy egyben maradjanak. Minden sonkaszelettel így járunk el.
Jó tudni:
Mivel a majonézt joghurtra cseréltük, a sonkatekercs alacsonyabb energia- és zsírtartalmú.