qwertz

Korianderes chimichurris marhanyárs

Elkészítési idő
10
perc
Előkészítési idő
15
perc
Sütési idő
20
perc
Elkészítési idő

Összetevők

Nyárs

  • 1 csomag Regnum marha steak
  • 1 csipet
  • 1 csipet bors
  • 1 kávéskanál mustár
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál Worcester szósz
  • 2 fej lilahagyma

Chimchurri

  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 csokor koriander
  • 1 csokor oregánó
  • 1 db lime leve
  • 1 db friss chili
  • 150 ml olívaolaj
  • 2 g fokhagyma
  • 1 csipet bors
  • 1 kávéskanál

Rizs

  • 20 dkg rizs
  • 1 kávéskanál
  • 1 csomag petrezselyem
  • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

01

A húst fekockázzuk, sózzuk, borsozzuk, és bepácoljuk. Felfűzzük a nyársra a feldarabolt hagymával együtt. 180 fokon 15 perc alatt megsütjük.

02

Az öntethez mindent alsókéses aprítóba teszünk, és összedaráljuk. Olajon a rizst megfuttatjuk, sózzuk és felöntjük, picit több vízzel, mint ami ellepi.

03

Forrás után fedővel letakarjuk, és lehúzzuk a tűzről. 20 perc elteltével átkeverjük, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.

megosztás