Összetevők
Nyárs
- 1 csomag Regnum marha steak
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
- 1 kávéskanál mustár
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál Worcester szósz
- 2 fej lilahagyma
Chimchurri
- 1 csokor petrezselyem
- 1 csokor koriander
- 1 csokor oregánó
- 1 db lime leve
- 1 db friss chili
- 150 ml olívaolaj
- 2 g fokhagyma
- 1 csipet bors
- 1 kávéskanál só
Rizs
- 20 dkg rizs
- 1 kávéskanál só
- 1 csomag petrezselyem
- 2 evőkanál olívaolaj
Elkészítés
01
A húst fekockázzuk, sózzuk, borsozzuk, és bepácoljuk. Felfűzzük a nyársra a feldarabolt hagymával együtt. 180 fokon 15 perc alatt megsütjük.
02
Az öntethez mindent alsókéses aprítóba teszünk, és összedaráljuk. Olajon a rizst megfuttatjuk, sózzuk és felöntjük, picit több vízzel, mint ami ellepi.
03
Forrás után fedővel letakarjuk, és lehúzzuk a tűzről. 20 perc elteltével átkeverjük, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet.