x

Konyakos tatárbifsztek, ahogy a franciák szeretik

Elkészítési idő
20
perc
Elkészítési idő

Összetevők

  • 40 dkg bélszín
  • 10 dkg csemege uborka
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 fej lilahagyma
  • 5 dkg kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 ek. majonéz
  • 1 ek. ketchup
  • 1 tk. brandy
  • 1 tk. Worcestershire szósz
  • 1 tk. tabasco szósz
  • 4 db fürjtojás
  • só, bors

Elkészítés

01

Egészen apró kockákra aprítjuk a húst és ugyanezt tesszük valamennyi zöldséggel is. 

02

A hozzávalókat összekeverjük, pár órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, majd a kész előételt pirítósra kenve kínáljuk.

A hagyományos, sok pirospaprikával készülő magyaros tatárbifsztek nyugati rokona konyakkal, könnyedebb, savasabb ízvilággal Igazi vendégváró. 

megosztás