Összetevők
- 40 dkg bélszín
- 10 dkg csemege uborka
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej lilahagyma
- 5 dkg kapribogyó
- 1 csokor petrezselyem
- 2 ek. majonéz
- 1 ek. ketchup
- 1 tk. brandy
- 1 tk. Worcestershire szósz
- 1 tk. tabasco szósz
- 4 db fürjtojás
- só, bors
Elkészítés
01
Egészen apró kockákra aprítjuk a húst és ugyanezt tesszük valamennyi zöldséggel is.
02
A hozzávalókat összekeverjük, pár órát állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek, majd a kész előételt pirítósra kenve kínáljuk.
A hagyományos, sok pirospaprikával készülő magyaros tatárbifsztek nyugati rokona konyakkal, könnyedebb, savasabb ízvilággal Igazi vendégváró.