További engedélyek szükségesek

Kolbászos, brokkolis rántottás szendvics

Elkészítési idő
20
perc
Elkészítési idő

Összetevők

Hozzávalók:

  • 100 g füstölt kolbász
  • 1 ek. étolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 200 g brokkoli
  • 6 db tojás

Az összeállításhoz:

  • 2 db magos császárzsemle
  • 2 ek. majonéz

Elkészítés

Nincs meg minden otthon?
01

A kolbászt felkarikázzuk és egy serpenyőben, közepes hőfokon, kevés olajon 6-8 perc alatt kisütjük a zsírját, majd félretesszük. A visszamaradt zsíron 5-7 perc alatt megdinszteljük a szeletekre vágott vöröshagymát és az apró rózsákra szedett brokkolit.

02

A tojásokat egy tálba ütjük, sózzuk, majd alaposan felverjük és a serpenyőbe öntjük. Erős hőfokon a kívánt állagúra sütjük. Én nem szeretem, ha kiszárad, így kb. fél percet sütöttem a rántottát, és csak lazán kevertem át, hogy ne legyen teljesen „morzsalékos”. 

03

A zsemléket félbevágjuk. Az aljukba nyomjuk a majonézt, rápakoljuk a rántottát, erre tesszük a korábban lepirított kolbászkarikákat, majd rátesszük a zsemlék tetejét is.

megosztás