Kapros, kovászos uborkás tésztasaláta
Összetevők
Hozzávalók:
- 320 g farfalle tészta
- só
- 1 db kaliforniai paprika
- 2 db szárzeller
- 120 g koktélparadicsom
- 4 db kovászos uborka
- 100 g konzerv kukorica
- 400 g görög joghurt
- 1 csokor friss kapor
- 200 g füstölt sajt
- 50 ml kovászosuborka-lé
Elkészítés
01
A tésztát sós, bő vízben kifőzzük a csomagoláson feltüntetett idő alatt, majd leszűrjük és egy tálba tesszük.
02
Hozzáadjuk a 3-4 centis csíkokra vágott kaliforniai paprikát, a felszeletelt szárzellert, a negyedelt koktélparadicsomot, a karikára vágott kovászos uborkát, a leszűrt kukoricát, a joghurtot, a finomra vágott kaprot, a kb. 1 centis kockákra vágott sajtot és a kovászos uborka levét, majd az egészet összekeverjük. Hidegen szervírozzuk.