További engedélyek szükségesek

Kapros, kovászos uborkás tésztasaláta

Elkészítési idő
15
perc

Összetevők

Hozzávalók:

  • 320 g farfalle tészta
  • 1 db kaliforniai paprika
  • 2 db szárzeller
  • 120 g koktélparadicsom
  • 4 db kovászos uborka
  • 100 g konzerv kukorica
  • 400 g görög joghurt
  • 1 csokor friss kapor
  • 200 g füstölt sajt
  • 50 ml kovászosuborka-lé

Elkészítés

Nincs meg minden otthon?
01

A tésztát sós, bő vízben kifőzzük a csomagoláson feltüntetett idő alatt, majd leszűrjük és egy tálba tesszük.

02

Hozzáadjuk a 3-4 centis csíkokra vágott kaliforniai paprikát, a felszeletelt szárzellert, a negyedelt koktélparadicsomot, a karikára vágott kovászos uborkát, a leszűrt kukoricát, a joghurtot, a finomra vágott kaprot, a kb. 1 centis kockákra vágott sajtot és a kovászos uborka levét, majd az egészet összekeverjük. Hidegen szervírozzuk.

megosztás