qwertz

Egészben sütött, göngyölt császárhús

Elkészítési idő
40
perc
115
perc
Sütési idő

Összetevők

  • 1.5 kg göngyölt császárhús
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 db TV paprika
  • 1 kávéskanál göngyölt császárhús
  • 1 kávéskanál ízlés szerint

Elkészítés

01

A göngyölt császárhúst dörzsöljük át sóval, darált borssal, és tegyük egy sütőzacskóba. Tegyünk a hús mellé egy egész fej fokhagymát félbevágva és két paprikát szeletelve.

02

Zárjuk be a zacskót, óvatosan szúrjuk be pár helyen, majd tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe 20-25 percre. Majd vegyük vissza a sütő hőfokát 140 fokra és bő másfél órán át süssük. 

03

Tálaláskor a húst locsoljuk meg a sütőzacskóban visszamaradt pecsenyelével, amibe belenyomjuk a sült paprikát és a fokhagymát is.

megosztás