Egészben sütött, göngyölt császárhús
Összetevők
- 1.5 kg göngyölt császárhús
- 1 fej fokhagyma
- 2 db TV paprika
- 1 kávéskanál göngyölt császárhús
- 1 kávéskanál só ízlés szerint
Elkészítés
01
A göngyölt császárhúst dörzsöljük át sóval, darált borssal, és tegyük egy sütőzacskóba. Tegyünk a hús mellé egy egész fej fokhagymát félbevágva és két paprikát szeletelve.
02
Zárjuk be a zacskót, óvatosan szúrjuk be pár helyen, majd tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe 20-25 percre. Majd vegyük vissza a sütő hőfokát 140 fokra és bő másfél órán át süssük.
03
Tálaláskor a húst locsoljuk meg a sütőzacskóban visszamaradt pecsenyelével, amibe belenyomjuk a sült paprikát és a fokhagymát is.