Szakértőink

123

Turcsák Katalin

dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakértő

Dietetikusként fontosnak tartom az egészséges táplálkozást, mert hosszú távon hozzájárul vitalitásunk megőrzéséhez, illetve bizonyítottan csökkenti bizonyos civilizációs betegségek kialakulásának kockázatát.

Gyerekkoromban nálunk is többnyire a tradicionális magyar konyha ételei kerültek az asztalra, amelyek ízvilága a mai napig kedves számomra. Később azonban, a tanulmányaim során szerzett táplálkozástudományi ismeretek tükrében, a családi receptek kisebb-nagyobb átalakuláson estek át, amelynek köszönhetően a hagyományos ízek mellett a korszerű étrendi ajánlások is érvényesülnek bennük.

Tóth Gábor

élelmiszeripari fejlesztőmérnök

Élelmiszeripari mérnökként a munkámat egyben a hobbimnak, küldetésnek és missziónak is tekintem. Fontosnak érzem a mindennapi élelmiszerek tápértékének javítását, a bio- és reformélelmiszerek kutatása és fejlesztése pedig szívügyemmé vált az elmúlt tizenöt évben. Előnyös a megelőző szemlélet, a prevencióra való odafigyelés az étrend terén is.

Úgy gondolom, tudatossággal, rendszerszemlélettel és az ételek helyes megválasztásával látható eredményeket lehet elérni az életminőség, illetve a szellemi, lelki és fizikai teljesítőképesség javításában. A hagyományos étkezésbe számos új vagy régi-új nyersanyag beépíthető, az így készített ételek élettani értéke jelentősen emelhető.

123
123

Bakonyi Panni & Bene Marci

jógaoktató, edző

A hivatásunk jógaoktató, illetve edző, lényegében azonban ugyanazzal foglalkozunk. A testmozgáson keresztül segítünk teljes fizikai, mentális és lelki egészségre lelni, kinek-kinek célja szerint.

Manapság, amikor minden egyes nap legalább három új fitneszirányzat és csodamódszer jelenik meg, fontosnak érezzük tudatosítani az egyszerű, klasszikus módszerek fontosságát.

A tudomány, a mozgás fejlődik,ezért ezt felhasználva, tudatos hozzáállással végezve a klasszikus feladatokat nagyszerű eredményeket érhetünk el csillogás és hangzatos új edzésirányzatok nélkül is. Gyakorlatainkat és edzésterveinket a hétköznapi, mozogni vágyó emberek számára készítjük sok odafigyeléssel és szeretettel.