Turcsák Katalin
dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakértő
Dietetikusként fontosnak tartom az egészséges táplálkozást, mert hosszú távon hozzájárul vitalitásunk megőrzéséhez, illetve bizonyítottan csökkenti bizonyos civilizációs betegségek kialakulásának kockázatát.
Gyerekkoromban nálunk is többnyire a tradicionális magyar konyha ételei kerültek az asztalra, amelyek ízvilága a mai napig kedves számomra. Később azonban, a tanulmányaim során szerzett táplálkozástudományi ismeretek tükrében, a családi receptek kisebb-nagyobb átalakuláson estek át, amelynek köszönhetően a hagyományos ízek mellett a korszerű étrendi ajánlások is érvényesülnek bennük.
2020.11.19.
2020.12.10.
2021.01.07.
Extra zöldség-gyümölcs kínálat
A tévét nézve, receptkönyveket lapozva vagy épp a netet böngészve rengeteg különleges gyümölccsel és zöldséggel találkozhatunk, amelyeket szívesen megkóstolnánk.
Vajon tényleg olyan édes a mézdinnye? Mi a különbség a banán és a főzőbanán íze
között? A SPAR-ban ezekre a kérdésekre is megkapja a választ. Kattintson, és ismerje meg extra kínálatunkat!