Júliusi küldetésed!

Készen állsz?

Megnézem!

Júliusban még többet spórolhatsz!

Vásárolj a promóció ideje alatt a SPAR, INTERSPAR, SPAR market, SPAR partner üzletekben a MySPAR alkalmazásban rögzített SuperShop kártyádat használva  egyösszegben, legalább 10.000 Ft. értékben, és kapsz egy 10%-os blokkvégösszegkupont, melyet július 18-31. között egy egyösszegű, legalább 10.000 Ft-os vásárlásnál válthatsz be!

Töltsd le a MySPAR appot! Igényelj SuperShop kártyát!

"Szuper Július a SPAR üzleteiben" részvételi feltételek!

Sárga árcímkés termékek

Élj több száz folyamatosan megújuló szórólapos ajánlatunkkal! Keresd őket hétfőtől online a katalógusban, és csütörtöktől a boltokban sárga árcímkével jelölve!

Aktuális ajánlataink

Piros árcímkés termékek

Velük sose fogsz mellé, hiszen ezeknek a termékeknek az árát folyamatosan alacsonyan tartjuk.

Hétvégi extra kedvezmények

Ha igazán sokat akarsz spórolni, akkor látogass el hozzánk hétvégén is, hiszen ilyenkor extra nagy kedvezmények várnak áruházainkban!

Aktuális ajánlataink

SPAR márkás és S-Budget termékek

Bátran ajánljuk őket, hiszen saját termékeink így garantált SPAR minőséget kaphatsz, ráadásul igen kedvező áron. Válaszd a megfizethető minőséget, válaszd saját márkás termékeinket!

Aktuális ajánlataink

SuperShop pontok

Ne felejtsd el vásárlásaid után begyűjteni a SuperShop pontokat, hiszen minden pont 1 Ft-ot ér, amit később le is vásárolhatsz, vagy kuponokra is beválthatsz! Tudod, sok kicsi, sokra megy!

Aktuális ajánlataink

MySPAR app

Töltsd le a MySPAR appot, használd minden vásárlásnál és maxold ki a spórolást! Az app segítségével különleges kuponokat érhetsz el, megnézheted az aktuális akciós katalógusokat és a SuperShop pontjaidat is könnyedén gyűjtheted. Blokkvégösszegkuponok, termékkuponok és SuperShop pontért vásárolható SuperKuponok várnak rád.
 

Aktuális ajánlataink

Aktuális ajánlataink (06. 30 - 07. 06.)

Sárga árcímkés ajánlataink

Hétvégi extra kedvezmények

SPAR márkás és S-Budget termékek

SuperShop pontok

MySPAR app