Sárga árcímkés termékek

Spórolj az akár 1600* folyamatosan megújuló szórólapos ajánlatunkkal, melyeket AKCIÓ vagy SZUPER ÁR felirat alatt találsz. Keresd őket hétfőtől online a szórólapokban, és csütörtöktől a boltokban sárga árcímkével jelölve!
 

* 2022. január és szeptember közötti ajánlatok átlaga több, mint 1600 a SPAR és INTERSPAR üzletekben. A legnagyobb alapterületű INTERSPAR üzletekben érvényes a több, mint 1600 ajánlat, a SPAR üzletek esetében ez átlag 400 ajánlatot jelent.


Aktuális ajánlataink

Piros árcímkés termékek

Megéri minket választani! Több mint 1000 termék árát hetente ellenőrizzük, és mindig alacsonyan tartjuk!

MySPAR app - Így tudod leggyorsabban igénybe venni kedvezményeinket

Töltsd le a MySPAR appot, használd minden vásárlásnál és maxold ki a spórolást! Az app segítségével különleges kuponokat érhetsz el, megnézheted az aktuális akciós katalógusokat és a SuperShop pontjaidat is könnyedén gyűjtheted. Blokkvégösszegkuponok, termékkuponok és SuperShop pontért vásárolható SuperKuponok várnak rád.
 

Aktuális ajánlataink

Hétvégi extra kedvezmények

Ha igazán sokat akarsz spórolni, akkor látogass el hozzánk hétvégén is, hiszen ilyenkor extra nagy kedvezmények várnak áruházainkban!

Aktuális ajánlataink

SPAR márkás és S-BUDGET termékek

Bátran ajánljuk őket, hiszen saját termékeink így garantált SPAR minőséget kaphatsz, ráadásul igen kedvező áron. Válaszd a megfizethető minőséget, válaszd saját márkás termékeinket!

Aktuális ajánlataink

SuperShop pontok

Ne felejtsd el vásárlásaid után begyűjteni a SuperShop pontokat, hiszen minden pont 1 Ft-ot ér, amit később le is vásárolhatsz, vagy kuponokra is beválthatsz! Tudod, sok kicsi, sokra megy!

Aktuális ajánlataink

Lapozz bele!

További engedélyek szükségesek

PIROS ÁRAK = ALACSONY ÁRAK

Több mint 1000 termék árát hetente ellenőrizzük és mindig alacsonyan tartjuk!
Keresd a piros árcímkével jelzett termékeinket és járj jól minden bevásárlásnál!

Aktuális ajánlataink (06. 20. - 06. 26.)