20%-os MySPAR termékkupon

A promóciós időszakban váltsd be a 20%-os kuponokat 2 db élelmiszer és 2 db nem-élelmiszer jellegű, általad választott termékre!

A 20%-os NEM-ÉLELMISZER kupon a következő termékkategóriákban található cikkekre használhatók fel:

  • Babaáruk (pelenkák, babakozmetikumok és ápolás, cumisüvegek, csecsemő-gyerek)
  • Állateledel és felszerelés (kutya, macska, kisállat árucikkek)
  • Szépségápolás (fürdés, zuhanyzás, kézmosás, dezodorok, stiftek, bőrápolás, fogápolás, hajápolás, női higiénia, férfi szépségápolás, elsősegély termékek)
  • Háztartás és szabadidő (papíráru, takarítószerek, wc-fürdőszobai kellékek, mosószerek, mosogatószerek, bizonyos konyhai és háztartási cikkek, elektromos háztartási kisgépek, számítástechnikai és szórakoztató elektronika, hobbi és szabadidős termékek: kert és növényápolás, sportszerek, barkácseszközök, autóápolás; újságok és magazinok, ruházat és kiegészítők, játékok)

A 20%-os termékkupont az összes magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner áruházban beválthatod.*

* Kérjük, hogy vásárlás előtt mindenképpen olvasd el a kupon felhasználási feltételeit, hogy mely termékekre használhatod fel a termékkupont! Ehhez csak nyomj a kuponra, majd a QR-kód feletti „Kupon részletei” gombra!

A kuponok nem válthatók be az OMV SPAR express és DESPAR üzletekben, a SPAR online shopban házhoz szállítás és áruházi drive-in átvétel esetén.

Fontos, hogy a MySPAR regisztrációt és a SuperShop kártyád hozzárendelését követően 3 óra múlva lesz elérhető a 20%-os termékkuponod az applikációban! Először mindig a MySPAR alkalmazásban található QR-kód beolvasásával kezdj (végezd el az előazonosítást)!

A kupont keresd a MySPAR applikációban, a „Kuponok” oldal tetején a promóciós időszakokban!

Nézd meg a beváltással kapcsolatos rövid útmutató videóinkat:
Hagyományos kasszánál
Önkiszolgáló kasszánál