123

Fodor Tamás és Földi László

"Fejlesztéseink folyamatosak mely a hatékonyságunkat és versenyképességünket is növelni tudja. A megújulás jegyében 2019. augusztus 8-án megnyitottuk Gyomaendrődön az első SPAR MARKET franchise boltunkat." 

30 éve életre hívott Sikér Sütőipari és Kereskedelmi Kft-t 2018-ban vásároltuk meg az alapító tulajdonosoktól annak reményében, hogy egy újfajta, lendületes, fiatalos perspektívát képviselve, tovább vigyük a hagyományokon alapuló sütőipari termékek gyártását, megtartva a már bevált és megszokott minőséget, melynek köszönhetően majdnem teljes mértékben a cég biztosítja Gyomaendrőd alapélelmiszer ellátását.

A vállalkozás fő profilja: sütőipari termékek előállítása, valamint élelmiszer kiskereskedelmi tevékenység. Jelenleg a sütőüzemünkben 75 féle sütőipari terméket, 15 féle kenyeret 6 súlyegységben és 60 féle péksüteményt gyártunk. A péküzem életében meghatározó a hagyományok tisztelete.

2020 januárjában megkezdtük a cukrászsütemények gyártását. Jelenleg közel 30 féle cukrászsüteményt, valamint édes- és sós aprósüteményt gyártunk. Péksüteményeinket a korszerű táplálkozás igényeit figyelembe véve rendszeresen megújítjuk, megtartva a hagyományos magyar pékárukat, süteményeket éppúgy, mint a sütőipar régmúltjából származó termékeket. Rendszeresen képezzük a pék és kereskedelmi szakmában tanulókat, jelenleg 35 fő szakmunkástanulónak biztosítunk gyakorlati helyet. 

123
123
123
123
123