123

Bálint József

"A megnyitás óta eltelt idő alatt bebizonyosodott, hogy helyes döntést hoztunk és megbízhatunk a SPAR üzletpolitikájában, folyamatos fejlesztéseiben, ami biztosítja (garantálja) az erős piaci versenyben a helytállást és a jövőt." 


2001. márciusában vettük át a Budapest XVII. kerületi Péceli úton található közel 200m2 eladóterű élelmiszerbolt üzemeltetését, mely még a közel 30 évvel ezelőtti „modern üzlet” stílusát tükrözte. Feleségemmel közösen nagy lelkesedéssel kezdtük átalakítani, javítgatni, lehetőségünk szerint az üzletet és környezetét, rengeteg energiát befektetve. Kitartó munkával sikerült a bolt régi "hírnevét" megváltoztatni. 

A kezdet óta az egyik üzletlánc tagjai voltunk. A folyamatos, de nem látványos fejlesztések nem hozták meg a kívánt eredményt. 2017-ben hatalmas változás történt, mert az önkormányzat átépítette és egy gyönyörű térré varázsolta a környezetünket. Ezzel párhuzamosan a bolt külső felújítása is megtörtént. A végeredmény olyan szép lett, hogy felmerült bennünk egy teljes minőségi változtatás lehetősége a SPAR-hoz való csatlakozás által. Tudtuk, hatalmas feladat előtt állunk és sok nehézséggel kell megküzdenünk, de a bolt hosszú távú működését így biztosítottnak láttuk.

Óriási erőfeszítések árán sikerült SPAR market-ként megnyitnunk 2018. június 14-én. Külön köszönet a SPAR CSAPATÁNAK a sok-sok segítségért és biztatásért. Természetesen nem dőlünk hátra a fotelben. Folyamatosan finomítjuk a működésünket. Megpróbálunk minél jobban együttműködni, mert a közös célban, és az összefogásban hiszünk. Ez a fejlődés, ez az út.

123
123
123
123
123