Kedvezmények

Az elérhető extra kedvezmények és kuponok listáját az alsó menü Kuponok gombjára nyomva nézheted meg. 

 

A megjelenő listában nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra szimpatikus kuponokat és a jobb szélen található "Aktiválás" gombra nyomva aktiváld őket.

 

Fontos, hogy a kasszánál még a termékek beszkennelése előtt használd SuperShop plasztikkártyádat, vagy az alkalmazásban található SuperShop QR kódodat. Ahogy a kuponon szereplő termék beszkennelésre kerül, kedvezményed automatikusan érvényesítésre kerül. 

 

Kérünk a leolvasás során figyelj rá, hogy telefonod kijelzője elég világos legyen, a QR kódra nyomva maximális fényerőt állíthatsz be.

 

Ha akarod, kuponodat bevásárlólista valamelyikéhez is hozzáadhatod a kuponoldal alján lévő Kupon hozzáadása gombbal, sőt értesítést is beállíthatsz, ami figyelmeztet, ha az ajánlat a végéhez közeledik, így biztos nem feledkezel el róla. 

Figyelem!

A kuponajánlatokat csak SuperShop programban résztvevők vehetik igénybe. Fontos, hogy a vásárlás során a Superhop QR kódodat beolvasd! 

 

Vásárlás végösszegi kedvezmények

Fontos tudnod, hogy a választott blokkvégösszeg kedvezmény abban az esetben kerül ténylegesen érvényesítésre, amennyiben a kasszánál előzetesen használod a SuperShop plasztikkártyáddat vagy a SuperShop QR kódodat, és ezt követően eléred a választott végösszegi kedvezménynek megfelelő vásárlási értéket. A blokkvégösszeg kedvezmény kuponok esetében amennyiben meggondoltad magad, és egy másik kedvezményt használnál fel, úgy a korábban aktivált, és beváltásra nem kerülő kupont deaktiválnod kell, és helyette aktiválni azt a kupont, melyet beváltasz a vásárlásnál! A kedvezmény váltást követően használd újra a SuperShop kártyádat vagy olvasd be újra SuperShop QR kódodat!

 

Fel nem használt kedvezmények

Mindkét kupontípus esetében igaz, hogy amennyiben mégsem szeretnéd felhasználni a kedvezményt, a következő vásárlásod alkalmával, a már aktivált kupont bármikor deaktiválhatod!
Tájékoztatunk, hogy amennyiben bármely kedvezmény aktiválását a SuperShop QR kód beszkennelése után végezted el, újra kell beolvasni a SuperShop QR kódot!