Díjaink

Díjnyertes lett a SPAR free from gyorsfagyasztott csirkemell termékünk

A Store Insider és kiadója a PPH Media idén negyedik alkalommal rendezte meg a Mentes-M versenyt, melyre összesen 19 főkategóriába várták a mentes termékek nevezését. A SPAR free from gyorsfagyasztott, laktózmentes sajttal töltött, gluténmentes panírral bevont csirkemell termékünk győzelmet aratott a megmérettetés innováció kategóriájában.

A Mentes-M pályázatra olyan élelmiszerekkel és drogériai termékekkel lehetett nevezni, amelyek igazoltan nem tartalmazzák a 14 fő allergén legalább egyikét, és/vagy ételintoleranciát okozó anyagoktól mentesek, valamint megfelelnek a kiírt kategóriáknak, alkategóriáknak. Zsűrizésre csakis a laboratóriumban vizsgált és a kémiai összetevők alapján megfelelő minőségű árucikkek kerülhettek, a megfelelőségről a pályázóknak nyilatkozniuk kellett. A versenyre nevezett termékeket a szakértő zsűri érzékszervi bírálatnak vetette alá, és minden egyes kategóriában ellenőrzött vaktesztet folytattak. Az érzékszervi bírálat mellett az egyes cikkek csomagolása, címkézése, tervezése is hozzájárult a végső sorrend megszületéséhez.

A szakmai díjjal elismert saját márkás termékünk egyedülálló innovációnak számít hazánkban, hiszen a bevezetéséig a kategóriájában nem volt ilyen jellegű kényelmi termék a piacon. A cégünk által fejlesztett gyorsfagyasztott, töltött csirkemell különlegességét az adja, hogy a feltét töltelékében a sajt laktózmentes, a panírja pedig gluténmentes, így az ételintoleranciával küzdők széles köre fogyaszthatja a terméket.

Töltsd le te is!