Díjaink

Díjnyertes a SPAR gluténmentes pizzalapja

A Store Insider és kiadója a PPH Media harmadik alkalommal rendezte meg a Mentes-M versenyt, melyre idén összesen 22 főkategóriába várták a mentes termékek nevezését. A SPAR free from gluténmentes pizzalap a Tésztamánia kategória győztese lett pizzalap kategóriában. 

A többszáz érdeklődő, és versenyre nevező közül végül 93 pályázat került be a rendkívül szoros döntőbe. A beküldött termékeket érzékszervi bírálat alá vette a szakmai zsűri, és minden kategóriában ellenőrzött vaktesztet végeztek. Miután meghozták a döntésüket és felállították a sorrendet, az egyes termékek csomagolását is górcső alá vették annak érdekében, hogy a küllemét, így a csomagolást, címkézést, tervezést figyelembe véve is megszülessen a végső sorrend.

A Food csoport kategóriáiban és a hozzá tartozó alkategóriákban összesen 48 győztest hirdettek. A Tésztamánia –  pizzaalap kategóriában a SPAR Magyarország pályázata, a SPAR free from gluténmentes pizzalap (2x110 gramm) lett a nyertes termék.

A pizzalap fejlesztése során a gluténérzékeny vásárlók igényeit szem előtt tartva törekedett a SPAR egy olyan „félkész” termék előállítására, amelyből saját ízlés szerint készíthetnek készételt. A speciális lisztkeverék, a teljesen külön üzemben történő gyártás és csomagolás garantálja a gluténmentességet. Az előállító AOECS auditált üzem, így az áthúzott búzakalász logó is szerepel a termék csomagolásán, a regisztrációs számmal együtt, ami a vásárlók részére nagyobb biztonságot jelenthet. A pizzalap vastagságát úgy alakították ki, hogy nagyobb élvezeti értéket biztosítson a fogyasztóknak, ne legyen nehezen rágható. A termék csomagolása szép és ízléses, grafikai és színvilága figyelemfelhívó. 

Töltsd le te is!