Erzsébet utalvány

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a forgalmazó Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. tárgyalásai eredményeképpen 2012. szeptember 18-án aláírásra került a megállapodás a két szervezet között arról, hogy a SPAR üzletei is Erzsébet-utalvány elfogadó-helyek lesznek. 

A cafeteria típusú és a szociális étkezési típusú utalvánnyal 2012. október 15-étől, a gyermekvédelmi típusú utalvánnyal 2012. november 15-étől az ország valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházában (33 INTERSPAR, 348 SPAR és City SPAR szupermarket) lehetővé válik az Erzsébet-utalvánnyal történő fizetés. A NÜSZ Kft. által forgalmazott cafeteria és szociális célú Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel, a gyermekvédelmi típusú utalvány pedig fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására használható fel.
 

Az Erzsébet-utalvány felhasználásából kizárt termékek:
 

  • Kozmetikai termékek.
  • Mosó- és tisztítószerek: minden, szappant és/vagy egyéb felületaktív anyagot tartalmazó anyag vagy készítmény, amelyet mosási vagy tisztítási folyamatokra szánnak.  A mosó- és tisztítószerek különböző formájúak lehetnek (folyékony, por, paszta, rúd, kocka, egyéb öntött formák, stb.), amelyeket háztartási, közületi vagy ipari célra forgalmaznak vagy használnak.
  • Dohány és dohánytermékek.
  • Szeszesitalok: minden alkoholtartalmú ital, kivéve a gyógynövények gyógyászati jellegű szeszes kivonatát és az ezek felhasználásával készült terméket, továbbá az 1,2%-nál kevesebb alkoholtartalmú üdítőitalokat. 

 

Egyéb utalványok

Üzleteinkben az alábbi Kibocsátók Étkezési-, meleg étel-, ajándék- és iskolakezdési utalványait is elfogadjuk fizetőeszközként. A SPAR Partner és SPAR Market üzleteink esetében az utalvány beváltások eltérőek lehetnek, ezért kérjük vásárlás előtt érdeklődj személyesen az üzletben. 

  • Posta Paletta utalvány
  • Multi-Pay Cafeteria kártya
  • OTP Cafeteria kártya     
  • EDENRED papír- és kártya-alapú utalványok

Az iskolakezdési utalványokat a City SPAR üzletekben nem áll módunkban elfogadni.