Debreceni

Bajnok a debrecenink!

Közlemény - 2019.08.15

A SPAR csípős debreceni 400 g termékünk a NÉBIH Szupermenta Csípős debreceni terméktesztjén első helyezést ért el. Köszönjük a szakmai zsűrinek és a legfontosabb zsűrinek: a vásárlóinknak!

További részletek: http://szupermenta.hu/debreceniket-teszteltunk/

Vigyázat, hamis SPAR kuponok!

Közlemény - 2019.08.01

Kedves Vásárlóink! 

Az elmúlt napokban különböző online felületeken a képen látható kupont kezdték el ismeretlenek terjeszteni. Tájékoztatunk benneteket, hogy ezt a kupont nem a SPAR Magyarország Kft. adta ki, így azok nem válthatóak be a SPAR üzleteiben. Társaságunk a kupon terjesztése ügyében feljelentést tesz a Rendőrségen.

Üdvözlettel,

SPAR Magyarország Kft.

123

Elektronikus hulladék

Tisztelt vásárlónk!

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységről szóló 197/2014. (VIII.1) Kormányrendelet értelmében az alábbi tájékoztatást adjuk az üzletünkben megvásárolt elektromos vagy elektronikus berendezésekkel kapcsolatban:

Az elektromos ill. elektronikus berendezések egy részében összetevőként lehetséges veszélyes  anyag, mely a környezetvédelmi előírásoktól eltérő használat vagy működtetés esetén nemcsak az emberi egészséget károsíthatja, hanem számos környezetvédelmi problémában igen fontos szerepet játszhat: az élővizek, a talajok ökológiai rendszereit is rombolhatja . Természetesen ez közvetett módon (pl. a szennyezett vízen, élelmiszeren, levegőn keresztül) visszahathat az emberi egészségre is.

Tovább

Vigyázat, csalók!

Tisztelt Vásárlóink!

Tudomásunkra jutott, miszerint ismeretlen személyek visszaélve a SPAR nevével nyugdíjasok közötti nyereményakciókat kommunikálnak, melynek során vásárlókat a lakásukban keresnek fel, ajándékcsomagot ígérnek, amelynek átadásáért és kiszállításáért készpénzt kérnek a vásárlóktól.

Tájékoztatjuk Vásárlóinkat, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. nem szervezett nyereménysorsolásos játékot nyugdíjas korú személyek között, továbbá SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. soha nem hirdet úgy nyereményjátékot, hogy a nyeremény átvételéért külön fizetnie kellene a nyertesnek. Kérjük legyenek körültekintőek, mert csalás áldozatai lehetnek. Amennyiben a fentiekhez hasonló ajánlattal keresik meg Önöket, kérjük, hogy tegyenek feljelentést az illetékes rendőrkapitányságon.

Tájékoztatjuk továbbá Vásárlóinkat, hogy a SPAR nem szervez olyan játékot, ahol a nyeremény átadását egy előadás meghallgatásához kötné, melyre a vásárlónak meg kell jelennie és/vagy ismerőseit is meg kellene hívnia.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

123

3 év önkéntes jótállást vállal a Simpex!

Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Simpex Basic, Simpex Color és Simpex Professional márkanévvel ellátott műszaki kisgépekre 3 év önkéntes jótállást vállalunk. A rendeltetésszerű használat során a vásárlást követő 3 éven belül jelentkező meghibásodások esetén a jótállási szabályoknak megfelelően állunk helyt.

Kérjük, bővebb információért tájékozódjon az INTERSPAR áruházainkban található vevőszolgálatokon!