Szolgáltatások

SPAR ajándékkártya

Egy kártya - több tízezer ajándékötlet

123

A SPAR ajándékkártya nem csak egy tökéletes ajándékötlet a családtagjaid, barátaid és partnereid számára, de a napi bevásárlást is megkönnyíti:

 • Gyorsabb fizetés a kasszánál
 • Többé nem kell az aprópénzzel bajlódnod


Az ajándékozás még sosem volt ennyire könnyű: Válassz egyet a SPAR ajándékkártyák közül: az előre meghatározott értékkel feltölthetőt (5000, 10.000 Ft), vagy válaszd azt a kártyát, amely tetszőleges összeggel feltölthető (1.000-65.000 Ft között, egy alkalommal). 

A kártyán lévő egyenleg bármely magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben levásárolható a kártya érvényességi idején belül. (OMV- SPAR express és Lukoil – DESPAR töltőállomásokon az ajándékkártyák nem használhatóak fel). A kártya lejáratot követő beváltására, aktiválására vagy cseréjére nincs lehetőség. A kártyára felöltött összegből készpénz nem adható vissza. Az ajándékkártya szabadon átruházható, de elvesztése, eltulajdonítása vagy megrongálása esetén a SPAR Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, új kártya kiállítására nem köteles. A felhasználható egyenleg és az érvényességi idő a www.spar.hu honlapon kérdezhető le. A megvásárolt ajándékkártyák visszaváltására nincs lehetőség.

Érvényesség: A vásárlás dátumától számított egy év.

Megújult grafika és új előnyök


A SPAR ajándékkártyák megszokott előnyeit – az új grafikával ellátott kártyák esetében - továbbiakkal egészítettük ki. Az új megjelenés mellett a SPAR ajándékkártyát a korábbival egyező előre meghatározott értékben (5000, 10.000 Ft), továbbá tetszőleges összeggel feltöltve lehet megvásárolni, melynek körét is tovább bővítettük (1.000 – 100.000 Ft között, egy alkalommal).

Érvényesség: A vásárlás dátumától számított három év.

A kártyán lévő egyenleg bármely magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben levásárolható a kártya érvényességi idején belül. (OMV- SPAR express és Lukoil – DESPAR töltőállomásokon a kártyák nem használhatóak). A kártya lejáratot követő beváltására, aktiválására vagy cseréjére nincs lehetőség. A kártyára felöltött összegből készpénz nem adható vissza. Az ajándékkártya szabadon átruházható, de elvesztése, eltulajdonítása vagy megrongálása esetén a SPAR Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, új kártya kiállítására nem köteles. A felhasználható egyenleg és az érvényességi idő a www.spar.hu honlapon kérdezhető le. A megvásárolt ajándékkártyák visszaváltására nincs lehetőség.

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az áruházak készletei eltérőek lehetnek. Amennyiben valamely üzletünkben nem találja az új SPAR Ajándékkártyákat, kérje az üzletvezető vagy az ügyeletes vezető, INTERSPAR áruházak esetében a főpénztáros munkatársaink segítségét!

Szolgáltatások

A SPAR ajándékkártya vásárlása és használata számos előnyt nyújt a munkavállalóknak és munkáltatóknak egyaránt:

Munkáltatóknak / Munkavállalóknak

A különféle SPAR ajándékkártyák minden szempontból praktikusak, könnyen és rugalmasan kezelhetőek, kevés adminisztrációt igényelnek. Az ajándékkártyák az egész országot lefedő SPAR-csoport SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR Partner és SPAR Market üzleteiben kerülnek értékesítésre és elfogadásra. (OMV- SPAR express és Lukoil – DESPAR töltőállomásokon a kártya nem használható)

Budapesti és vidéki áruházainkat keresd áruházkeresőnkben.


SPAR ajándékkártyák
:

 • egyszerűvé válik velük a munkavállalók motiválása,
 • munkavállalóid számára kézzelfogható juttatás,
 • ajándékkártyáink 5.000 és 10.000 forintos feltöltésekkel, ill. (1.000 és 65.000 Ft között) akár tetszőleges összeggel is feltölthetők, melyek lejárata a vásárlással egyidejű aktiválástól számított egy év,
 • ajándékkártyáink lejárata a vásárlással egyidejű aktiválástól számított egy év,
 • ajándékkártyáinkat megújítottuk, melyek külső grafikai megjelenése és a beváltásra vonatkozó feltételei is megújultak,
 • az új ajándékkártyáink 5.000 és 10.000 Ft értékben, illetve tetszőleges összeggel is feltölthetők 1.000 és 100.000 Ft értékben, melyek lejárata a vásárlással egyidejű aktiválástól számított három év,
 • a lejáratot és a fennmaradó egyenleget minden vásárlási bizonylaton feltüntetjük, valamint a SPAR-honlapon is lekérdezhető.


A SPAR ajándékkártyák mellett szóló előnyök
:

Munkáltatók részére: Munkavállalók részére
 • a kártyák névértékén túl nem számítunk fel sem kezelési költséget, sem jutalékot,- ezen túlmenően,
 • üzleteinkben ismert hazai és nemzetközi gyártók megbízható termékeinek széles választékát forgalmazzuk,
 • egyösszegű, minimum 100.000 Ft-os utalványvásárlás esetén - biztosítjuk a banki átutalás lehetőségét.
 • kiváló ár/érték arányú sajátmárkás termékekkel rendelkezünk,
 
 • különösen büszkék vagyunk rendszeresen ellenőrzött frissáru választékunkra,
 
 • hetente újabb akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Tájékoztatjuk a kedves Munkáltatókat, hogy az áruházaink készletei eltérőek lehetnek. Amennyiben valamely üzletünkben nem találhatóak meg az új SPAR Ajándékkártyák, kérjék az üzletvezető vagy az ügyeletes vezető, INTERSPAR áruházak esetében a főpénztáros munkatársaink segítségét!

Amennyiben ajándékkártya vásárlásra vonatkozó kérdésedet és igényedet jelezni kívánod, megteheted azt vevőszolgálatunkon a 06-20/823-7727 telefonszámunkon, vagy várjuk leveledet a [email protected] e-mail címre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a fentiekben megadott, adókkal, illetve közterhekkel kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek. Kérjük, hogy az ide vonatkozó jogszabályok alkalmazásáról és esetleges változásairól minden esetben tájékozódj. Társaságunk nem tud felelősséget vállalni az adójogszabályok megfelelő alkalmazásáért.

Magánszemélyeknek

Lepd meg szeretteid SPAR ajándékkártyával!

Ajándékozz SPAR ajándékkártyát, így a megajándékozott döntheti el, mire használja fel azt!

A különféle SPAR ajándékkártyák minden szempontból praktikusak, könnyen és rugalmasan kezelhetők

SPAR ajándékkártyáinkat megújítottuk, melyek külső grafikai megjelenése és a beváltásra vonatkozó feltételei is megújultak. Új ajándékkártyáink 5.000 és 10.000 Ft értékben, illetve tetszőleges összeggel is feltölthetők 1.000 és 100.000 Ft értékben, melyek lejárata a vásárlással egyidejű aktiválástól számított három év.

A lejáratot és a fennmaradó egyenleget minden vásárlási bizonylaton feltüntetjük, valamint a SPAR-honlapon is lekérdezhető.


A SPAR ajándékkártyák mellett szóló előnyök
:

 • üzleteinkben ismert hazai és nemzetközi gyártók megbízható termékeinek széles választékát forgalmazzuk,
 • kiváló ár/érték arányú sajátmárkás termékekkel rendelkezünk,
 • különösen büszkék vagyunk rendszeresen ellenőrzött frissáru választékunkra,
 • hetente újabb akciókkal várjuk vásárlóinkat.


Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az áruházak készletei eltérőek lehetnek. Amennyiben valamely üzletünkben nem találja az új SPAR Ajándékkártyákat, kérje az üzletvezető vagy az ügyeletes vezető, INTERSPAR áruházak esetében a főpénztáros munkatársaink segítségét!

Egyenleg lekérdezés

Kérdezd le egyenleged és az érvényesség idejét kártyaszámod és PIN kódod megadásával!

Hozd ki a maximumot ajándékkártyádból!

Töltsd le a MySPAR alkalmazást, add hozzá kártyádat pár pofonegyszerű lépésben, és élvezd ki a páratlan előnyöket: 

 • aktuális információ az aktuális egyenlegedről
 • érintésmentes kártyahasználat az appban generált QR-kód segítségével, akár az önkiszolgáló kasszáinknál is
 • SuperShop kártya integráció
 • hetente frissülő, exkluzív SuperShop kedvezmények és ajánlatok
 • dinamikus, megosztható bevásárlólista

...és ez még nem minden! Mire vársz még? 

Irány a MySPAR!