partner1904

Kisfaludy Bálint

"Az együttműködéstől azt várom, hogy hosszú távú eredményes befektetés legyen mindkettőnk számára, közösen tudjunk fejlődni és a konkurenciával a napi harcokat megvívni."


Kisfaludy Bálint vagyok,  31 éves. Szüleim nevelésének köszönhetem a szorgalmamat, a kitartásomat és a céltudatosságomat. Fontos számomra, hogy a mai napig és a jövőben is számíthatok rájuk minden téren.
Kereskedelemmel az egyetem befejezése után kezdtem foglalkozni. A SPAR-nál majdnem 5 évig dolgoztam boltvezetőként és másfél évet dolgoztam már Franchise Partnerként. Szeretem a kihívásokat és mindig próbáltam kreatív lenni a munkámban. Ha sokat vagyunk a boltban sok mindent le tudunk szűrni emberekről, szokásaikról és ez változatos mindennapokat eredményez. Számomra a legszerethetőbb munka a boltban, mikor egy kevésbe fogyó terméket több helyen kipróbálunk és a kihelyezéstől függően látjuk h adott időszakban ugyanabból a termékből más-más helyen mennyi fogyott. Pár éve álmodtam egy nagyot Boltvezetőként, mikor először találkoztam a franchise szóval a Spar-nál és most itt vagyok a kiskereskedők között. Mindenkinek azt üzenem, hogy álljon ki a céljai mellett és ne hagyja, hogy bármilyen körülmény eltántorítsa. Az együttműködéstől azt várom, hogy hosszú távú eredményes befektetés legyen mindkettőnk számára, közösen tudjunk fejlődni és a konkurenciával a napi harcokat megvívni.

123
123
123
123
Töltsd le te is!