Üzlettípusok

SPAR szupermarket

A SPAR szupermarket a SPAR-csoport lakóhely közeli, döntően napi ellátásra szakosodott, minőségi kereskedelmi szolgáltatást nyújtó üzlettípusa. Ezek a SPAR szupermarketek nagyrészt 400-1.000 m2 közötti eladóterű kiskereskedelmi egységek.  SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-es alapítását követően 1 évvel később, Tatán nyitotta meg az első szupermarketet. A SPAR szupermarketek választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények stb. 

A SPAR szupermarketek könnyű megközelíthetőségükkel, ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és magas színvonalú szolgáltatásaikkal gyors és kényelmes, kedvező árú bevásárlási lehetőséget biztosítanak.

Szolgáltatásaink:

 • széles áruválaszték;
 • kiváló minőségű frissáruk (zöldség-gyümölcs, tejtermék, húsáru, hidegkonyhai és cukrászati készítmények, helyben, frissen sütött pékáruk);
 • szigorúan ellenőrzött friss tőkehús és a húskészítmények a SPAR saját daraboló és húsfeldolgozó üzeméből;
 • közel 4200 SPAR márkatermék és SPAR exkluzívmárka (S-Budget termékek, Regnum húskészítmények, SPAR Natur*Pur bioélelmiszerek, SPAR Vital termékcsalád, REGIO kávék, Lovely papíráruk, stb…);
 • ajándékkosár-összeállítás;
 • hidegtálakra rendelésfelvétel;
 • szakszerű, udvarias kiszolgálás;
 • gyors áthaladás a pénztáraknál;
 • jó megközelíthetőség;
 • a hét minden napján nyitva tart;
 • SPAR étkezési és ajándékutalványok értékesítése és beváltása, Accor Services, Chéque Déjeuner, Sodexho Pass utalványokat elfogadása
 • bankkártyás fizetési lehetőség;
 • euro elfogadása;
 • rendszeres akciók, hetente új akciós újság.

INTERSPAR hipermarket

A magyarországi SPAR hálózatában 1995-ben jelent meg – elsőként Győrben – az INTERSPAR hipermarket. Ez a SPAR áruházlánc olyan lakóhely közeli, hipermarket jellegű áruháztípusát jelenti, mely a teljes élelmiszerkínálat mellett egyéb használati cikkek széles választékát is nyújtja, kedvező árszinten, egy helyen biztosítva a magas színvonalú napi- és nagybevásárlás lehetőségét is. Az INTERSPAR-ok gyalogosan és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthetők, az autós vásárlókat pedig több száz ingyenes parkolóhely várja.


A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. üzlethálózatán belül jelenleg 34 INTERSPAR hipermarket működik. Az INTERSPAR-ok egy része bevásárlóközpontokban, más részük önálló egységként üzemel. A 4–6 ezer m2-es eladótérrel rendelkező INTERSPAR hipermarketek mintegy 30 ezer féle árucikket forgalmaznak, ennek közel kétharmadát a gazdag élelmiszer-választék – ezen belül attraktív frissáru kínálat – teszi ki. Emellett kaphatók az áruházakban elektromos és egyéb háztartási cikkek, játékok, ruházati cikkek, papír- és írószeráruk, textíliák, szezonális cikkek és más termékek.

Üzlettípusok

Szolgáltatások:

 • látványpékség helyben sült, ínycsiklandó péksütemények széles választékával;
 • családi ünnepekre, különféle összejövetelekre hidegtálak és torták rendelése;
 • díszcsomagolás és különböző összetételű ajándékkosarak készítése
 • közel 4200 SPAR márkatermék és exkluzív márka;
 • parkolási lehetőség;
 • bankkártyás fizetés;
 • Euro elfogadása;
 • Budapest Bank áruhitel;
 • SPAR ajándékutalványok értékesítése, beváltása; Sodexho Pass, Cheque déjeuner, Accor Services utalványok elfogadása;
 • digitális képkidolgozás.
Üzlettípusok

City SPAR

Az első City SPAR üzletek 2006-ban nyíltak meg Budapesten, korábbi SPAR szupermarketek átalakítása után; a harmadik üzlet pedig szintén Budapest egyik forgalmas pontján, az Erzséber körúton nyílt meg 2008. áprilisában. A City SPAR már nevében is a lendületes városi bevásárlási lehetőséget sugallja; vásárlóink pedig tisztább, áttekinthetőbb, kényelmesebb eladótérrel, modern berendezéssel, új termékkörrel találkozhatnak az átalakított üzletekben.

Központban a minőség!

A City SPAR üzletek a SPAR-csoport többi egységére jellemző magas színvonalat, kiváló minőséget képviselik; a megszokott - SPAR márkatermékeket is tartalmazó - választék pedig kiegészült azonnal fogyasztható élelmiszerekkel (kész szendvicsek, pizzák, saláták, helyben sütött ropogós pékáruk, grillezett finom falatok, hidegkonyhai készítmények). Vásárlóinkat szakképzett, segítőkész személyzet várja, biztosítva a gyors, napi bevásárlás lehetőségét.

A hosszú nyitva tartási idő alkalmazkodik a késő estig forgalmas, tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető helyszínekhez.

OMV SPAR express

 • megnyíltak az első olyan SPAR express üzletek, amelyek magyarországi OMV-töltőállomásokon kaptak helyet;
 • a SPAR és az OMV célja, hogy töltőállomásokon is elérhető legyen a SPAR minőség és választék;
 • a következő években további OMV-töltőállomásokon nyílik SPAR express üzlet.

Megtörtént az első lépés annak irányába, hogy töltőállomásokon is elérhető legyen a szupermarketekre jellemző áruválaszték, a szupermarketekre jellemző árszínvonalon. A budapesti Fehérvári úti OMV-töltőállomáson megnyílt az első SPAR express üzlet, amely Magyarországon az első olyan szupermarket, amely töltőállomáson kap helyet. A SPAR és az OMV tervei szerint a következő években további OMV-töltőállomásokon nyílik SPAR express üzlet.

Az új kiskereskedelmi egység megnyitásával a töltőállomáson az autósok a tankolás mellett akár napi bevásárlásaikat is gyorsan és egyszerűen elintézhetik. A SPAR express üzlet bőséges választékkal, a friss termékek széles skálájával várja vásárlóit. A kínálatban megtalálhatóak a csomagolt friss zöldségek és gyümölcsök, a különféle tejtermékek, a szeletelt és vákuumcsomagolt csemegetermékek, valamint a frissen sütött ropogós pékáruféleségek is.

Az árszínvonal alacsonyabb, mint ahogy azt a vásárlók a töltőállomásokon megszokhatták. A töltőállomáson megnyitott legújabb egységünk az első olyan SPAR üzlet, amely éjjel-nappal nyitva tart az év minden napján, könnyen elérhető és kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. A SPAR express a gyors, akár a 4-5 perces bevásárlás lehetőségét kínálja az ide betérő autósoknak és a környékbeli lakosoknak egyaránt. A SPAR sajátmárkás termékei az üzletben SPAR áron kaphatók.

Az új koncepció szerint egyes töltőállomásokon a szupermarketek mellett az OMV továbbra is kínálja kiemelkedő minőségű kávéját, csakúgy, mint a szendvicsek és péksütemények széles választékát. A SPAR és az OMV együttműködése ebben a formában Ausztriára nem terjed ki – ott továbbra is kizárólag VIVA üzletek maradnak a töltőállomásokon.

Üzlettípusok

SPAR partner

A SPAR franchise hálózatában a nagyobb méretű egységeket jelöli. A SPAR partner áruházak magánkereskedői üzemeltetésűek, külső felületükön és az eladóterükben azonban megjelenik a SPAR logó, valamint a vállalat eladáshelyi reklámeszközei. A termékkínálatukban megtalálhatóak a SPAR Magyarország saját és exkluzív márkái, valamint a cég Regnum húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű, előrecsomagolt húsáruk. Árucikkei nagy részét a SPAR logisztikai központjából szállítják ki. A partner üzletekben használhatóak a SuperShop kártyák, emellett elérhetőek a SPAR hűségakciói. Továbbá a vásárlók a cégcsoport heti akciós újságaiban megjelenő kedvező árakat is élvezhetik. 

 

Tudjon meg többet franchise programunkról!

SPAR market

A SPAR franchise hálózatában a kisebb méretű egységeket jelöli. A SPAR market áruházak magánkereskedői üzemeltetésűek, külső felületükön és az eladóterükben azonban megjelenik a SPAR logó, valamint a vállalat eladáshelyi reklámeszközei. A termékkínálatukban megtalálhatóak a SPAR Magyarország saját és exkluzív márkái, valamint a cég Regnum húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű, előrecsomagolt húsáruk. Árucikkei nagy részét a SPAR logisztikai központjából szállítják ki. A SPAR market üzletek kínálatára, akcióira minden héten külön két oldalas szórólapot ad ki a vállalat. 

Tudjon meg többet franchise programunkról!