Santoku kés, 18 cm

A santoku kés az ázsiai konyhák egyik alapfelszerelése, de a konyhaművészet minden területén biztos segítség. A 18 cm-es bordázott penge tökéletes vágást és szeletelést biztosít, közben az ételek nem tapadnak a pengéhez sem. Használhatod húsok, halak és zöldségek aprítására vagy szeletelésére is. A markolata kellemes és ergonomikus kezelést biztosít.

Szakácskés 15 cm, 20 cm

A szakácskés minden profi vagy hobbi szakács számára nagy segítség. Legyen szó hús, hal, zöldség vagy gyümölcsfélékről, minden hozzávaló feldolgozásában segítséget nyújt. Nyél kialakítása erős és stabil fogást biztosít, tökéletesen illeszkedik a kézbe.

Húsvágó és filéző kés, 20 cm

Erős, de könnyű kés, melynek vékony és keskeny pengéjének köszönhetően könnyen szeletelhetők, vághatók és filézhetők a húsok és halak.

Univerzális és recés kés, 13 cm

A 13 cm hosszúságú pengével az univerzális kés tökéletes mindenki számára. Legyen szó finom vágásról vagy durva aprításról - ezzel a késsel mindenki profivá válik. A fogazott élű univerzális kés ideális a kemény héjú vagy kérgű ételek tiszta és biztonságos vágásához.

Zöldségszeletelő kés 10 cm

A hosszú zöldségszeletelő kés különösen alkalmas nagyobb zöldségek vágására és szeletelésére. Ez a kés nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.

Kenyérszeletelő kés, 20 cm

A 20 cm-es kenyérvágó kés tökéletes és tiszta vágást biztosít. A precíz fogazott él lehetővé teszi, hogy a kenyérszeleteket egyenletesen és finoman vágja le.

Késélező

A kések újraélezésével a penge finom egyenetlenségeit a késélező segítségével el lehet távolítani. Az élezőacél így ismét hosszan tartó élességet biztosít a késeknek.