Közel egymilliárd forintból újult meg a körmendi SPAR szupermarket

Sajtóközlemény - Bicske, 2023. június 22.

Megújult belsővel, kényelmesebb és áttekinthetőbb parkolóval, a legmodernebb, környezetbarát hűtési technológiával, valamint a folyamatos frissességet biztosító, úgynevezett „bake off” pékséggel várja vásárlóit a körmendi SPAR áruház, amelynek korszerűsítésére közel 1 milliárd forintot fordított az üzletlánc.

„Minden alkalommal, amikor egy-egy SPAR vagy INTERSPAR felújításáról döntünk, a vásárlók kényelme, minőségi termékekkel való kiszolgálása a legfontosabb, ugyanakkor természetesen odafigyelünk arra, hogy a megújított eladótér berendezései, a hűtési technológia, a világítás és fűtés a lehető legkevesebb energiát fogyassza. Ergonómiai szempontok szerint is átalakítjuk ilyenkor a belső tereket annak érdekében, hogy valóban szinte minden „karnyújtásnyira” legyen a vevők előtt, és munkatársaink is hatékonyan, modern környezetben tudjanak dolgozni” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. Hozzátette: a június 22-én újranyitó, megújult üzlet felújítása csaknem egymilliárd forintba került, és huszonkét dolgozónak ad munkát.

A több mint 1200 m² alapterületű, ezen belül 821 m² eladótérrel rendelkező körmendi áruházban a hazai üzletlánc belső design-stratégiájának megfelelően a belépőket a frissáru pultok fogadják: előbb a zöldség-gyümölcs, a tejtermékek, csomagolt húsok, felvágottak, majd a pékség, a hűtött kiszolgáló pult, a bor, szeszesital és üdítő részleg, valamint a mirelit pultok következnek, míg végül a kasszazónába vezet a vevők útja. Itt hat önkiszolgáló pénztár is gondoskodik arról, hogy minél gyorsabban, kényelmesebben és gördülékenyebben történjen meg a fizetés.

Az eladótérbe, amely LED világítást kapott, új szén-dioxid alapú, ajtózott hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák kerültek. Nemcsak az áruház belseje, de külső környezete is megújult, az eddiginél szélesebb, kényelmesebben elérhető parkolóhelyek állnak az autóval érkezők rendelkezésére, a gyalogosok számára pedig több helyen is jól látható átkelő helyeket, közlekedő folyosókat festettek fel.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:
9900 Körmend, Rákóczi út 2/C
H-P: 6:30-20:00
Szo: 6:30-17:00
V: 7:00-13:00

A közleményhez csatolt képeket gyors regisztráció után nagyobb felbontásban is elérheti a SPAR Médiatárban, a https://mediatar.spar.hu/ oldalon. A felületen lehetősége nyílik a SPAR további publikus képeit is letölteni. A képek felhasználásakor kérjük, hogy a spar.hu fotókreditet használja.

További felvilágosítás:

Maczelka Márk, kommunikációs vezető
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ∙ 2060, Bicske, SPAR út
Mobil: +36 20 823 7891 ∙ E-mail: [email protected]