750 millió forintos beruházással új SPAR-üzlet nyílt Sárospatakon

Sajtóközlemény - Bicske, 2023. március 30.


A SPAR Magyarország új szupermarketet nyitott Sárospatakon, mintegy 750 millió forintos beruházással. Az energiatakarékosságot is szem előtt tartó, modern áruház 20 munkahelyet teremtett az észak-magyarországi városban.

„A SPAR Magyarország számára stratégiai kérdés a vásárlók lehető legmagasabb szintű kiszolgálása és ezzel párhuzamosan a fenntartható működés. Ennek szellemiségében folytatjuk idén is üzletfejlesztési programunkat, amelynek keretében új áruházakat is nyitunk. Legújabb fejlesztésünket Sárospatakon valósítottuk meg, ahol közel 750 millió forintból korszerű, széles áruválasztékot kínáló, energiatakarékosságra törekvő szupermarketet adtunk ma át vásárlóinknak. A beruházással ezen felül 20 munkahelyet is teremtettünk az észak-magyarországi városban” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az új áruház Sárospatak jól megközelíthető pontján, fő közlekedési útvonalak közelében, a Wesselényi út 34/A. szám alatt nyitotta meg kapuit. Az üzlet mellett 52 jármű fogadására alkalmas parkolót is kialakítottak. A 984 négyzetméteres szupermarket bejáratánál zöldségosztály, valamint a SPAR enjoy. convenience üzemben készülő kényelmi termékeket kínáló hűtőpult fogadja a vásárlókat, amelyet a pékség tesz teljessé. Ennek szomszédságába grillpultot helyeztek el változatos, helyben készült melegétel kínálattal. A pult végében található az önkiszolgáló csemege kínálat, majd a hús- és a tejtermék hűtők zónája vezeti a vásárlót az üzlet hátsó részébe. Végül az italosztály és a mirelit hűtő teszi teljessé a bevásárlási kört. A gyors és kényelmes vásárlást önkiszolgáló kasszák segítik.
A SPAR Magyarország fenntarthatósági törekvéseit szem előtt tartva a kivitelezés során a teljes áruházat LED világítással szerelték fel. A hűtéstechnikáért környezetkímélő, szén-dioxid alapú rendszer felel, a hűtőbútorok pedig a kisebb energiaigény érdekében ajtózva érkeztek.

Az üzlet elérhetősége és nyitvatartása:
SPAR szupermarket 3950 Sárospatak, Wesselényi út 34/A.
H-P: 6:30-20:00
Szo: 6:30-17:00
V: 7:00-15:00

 

A közleményhez csatolt képeket gyors regisztráció után nagyobb felbontásban is elérheti a SPAR Médiatárban, a https://mediatar.spar.hu/ oldalon. A felületen lehetősége nyílik a SPAR további publikus képeit is letölteni. A képek felhasználásakor kérjük, hogy a spar.hu fotókreditet használja.