Mennyiségi korlátozást vezet be a SPAR a hatósági áras termékekre

Sajtóközlemény - Bicske, 2022. február 1.

2022. február 1-jétől mennyiségi korlátozást vezet be a SPAR Magyarország valamennyi üzletében a Kormány döntése alapján hatósági árral szabályozott termékekre. 

 „A SPAR Magyarország legfontosabb törekvése, hogy a vásárlóinak lehető legszélesebb körét friss, minőségi termékekkel lássa el a szükséges volumenben. A kiemelkedő érdeklődésre tekintettel úgy döntöttünk, hogy február 1-jétől mennyiségi korlátozást vezetünk be a hatósági áras termékek esetében. A döntéssel azt szeretnénk elérni, hogy továbbra is a megszokottak szerint tudjon hozzájutni mindenki háztartási mennyiségben az érintett termékekhez” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az áruházi és online vásárlások esetében február 1-jétől visszavonásig a következő mennyiségi korlátot vezeti be az áruházlánc: búzafinomlisztből és kristálycukorból 10 kilogrammot, napraforgó-étolajból 10 litert, a 2,8%-os tehéntejből pedig 12 litert vásárolhatnak egyszerre a vásárlók. A sertéscomb esetében 10 kilogramm, a csirkemell és -farhát esetében kiszereléstől függően 4 tálca vagy 3 kilogramm lesz az egyszerre megvásárolható maximális mennyiség.