Idén nyáron is lesznek SPAR-gyermektáborok

Sajtóközlemény - Bicske, 2022. július 04.

A SPAR Magyarország családi vállalkozásként mindent megtesz azért, hogy munkatársainak gyermekei számára emlékezetessé tegye a nyári időszakot. A vállalat az elmúlt évtizedben mintegy 4000 kisiskolásnak biztosított táborozási lehetőséget.

Minden gyerek izgatottan várta az utolsó júniusi csengőt és a nyári vakációt, a dolgozó szülőknek azonban ez az időszak lényegesen több szervezést igényel, sokaknak pedig nem kevés fejtörést okoz a gyermek elhelyezése. A SPAR Magyarország, mint hazánk egyik legnagyobb foglalkoztatója segítséget nyújt abban is a munkavállalói számára, hogy gyermekeiket hozzásegíti a nyári táborozáshoz. Bár a koronavírus-járvány miatt 2020-ban elmaradt, az elmúlt évtizedben a vállalat minden évben szervezett tábort munkatársai iskoláskorú gyermekeinek. 2013 óta már több mint 4000 főt táboroztatott a SPAR, és erre a célra már összesen 200 millió forintot meghaladó összeget fordított.

Nemcsak a gyermekeknek nagy kaland, de a SPAR-csoport kollégáinak is jelentősen megkönnyítik a nyári időszakot a 6-14 év közöttieknek szervezett, legalább öt napig tartó, ottalvós táborok. A SPAR több turnusban, ingyenes buszjárattal viszi és hozza a gyerekeket a lakóhelyük és a szabadidős rendezvény között, ahol számtalan program – többek között kézműves foglalkozások, lovaglás, mászófal, trambulinok, pingpongasztalok, lovaskocsizás– várja őket.

Az évek óta tartó együttműködés keretében idén is a vértesboglári Vérteslovas Park ad otthont a nyári SPAR-táboroknak. A táborban való részvétel feltétele, hogy valamelyik szülő munkaviszonyban álljon a SPAR-ral, ugyanakkor a térítésmentesség munkabérszinthez kötött.

A közleményhez csatolt képeket gyors regisztráció után nagyobb felbontásban is elérheti a SPAR Médiatárban, a http://mediatar.spar.hu oldalon. A felületen lehetősége nyílik a SPAR további publikus képeit is letölteni. A képek felhasználásakor kérjük, hogy a spar.hu fotókreditet használja.

Mother and kids enjoying horse ride. Little boy is smiling at the horse.
Sunny summer day.
Nikon D850
Group of children pulling a rope in public park