Minden egységében elfogadja melegétel vásárláshoz az OTP SZÉP-kártyát a SPAR

Sajtóközlemény - Bicske, 2021. október 18.
 

Mostantól országszerte, valamennyi SPAR to Go egységében és az összes, üzleten belül működő melegétel és grillpultjánál megvásárolt élelmiszer kifizetéséhez elfogadja a vállalat az OTP SZÉP-kártyát. 

A SPAR Magyarország értékesítés-stratégiai döntése alapján .kiteljesedett a népszerű kártyával történő vásárlás lehetősége. „A SPAR vezetése, tekintettel a vásárlói igényekre, folyamatosan vezette be a SPAR to Go grillpultoknál az OTP SZÉP-kártyás fizetés lehetőségét. Idén októberre elértük, hogy az összes SPAR to Go egységet követően már minden, helyben készített friss melegételt kínáló pulttal rendelkező egységünkben is elfogadjuk az OTP SZÉP-kártyákat, így már 208 áruházi ponton használhatják a fogyasztók a Széchenyi Pihenő-kártyáikat” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

A vásárlók a melegétel-szolgáltatás esetében is ugyanazokkal a feltételekkel használhatják a SZÉP-kártyájukat, mint bármelyik vendéglátóhelyen. Az érintett áruházak címlistája a vállalat honlapján megtalálható: www.spar.hu