2015-11-05

WMF konyhai eszközök a SPAR-csoport áruházainak új hűségprogramjában

Sajtóközlemény

A WMF ProfiSelect termékcsaládja került a SPAR-üzletek új hűségprogramjának a középpontjába novemberben. Ennek keretében a prémium konyhai eszközök már akár 2399 forinttól beszerezhetők a jól ismert hűségpontok gyűjtőfüzetbe ragasztásával.

Sajtóközlemény

A nagy hagyományú WMF-márka termékei az elmúlt években már többször szerepeltek a SPAR-csoport áruházainak hűségprogramjában. Ezúttal 12 féle konyhai eszköz, köztük tárolóedény, keverőtál, botturmix és digitális mérleg kapott helyet a „Mesterien sokoldalú” elnevezésű akció pontgyűjtő-füzetében. A vásárlók 30 matrica beragasztásával, jelentős kedvezménnyel vásárolhatják meg a termékek valamelyikét, matrica a vásárlások minden 1000 forintja után jár.

A WMF hűségakcióban 11 termék hűségpontok, egy pedig SuperShop-pontok beváltásával érhető el. A SuperShop kártyabirtokosok a négyrészes Teddy gyermek evőeszközkészletet szerezhetik be kedvezményesen, 300 SuperShop-pontért és 2999 forintért. A hűségprogramban elérhető konyhai eszközök között emellett hűtésre és sütésre egyaránt használható tárolóedény, digitális mérleg, keverőtál, univerzális fedő, hámozó kés, kézi mixer és bot turmix is szerepel. A tapadásmentes borítású, öntött alumínium sütőedény csak az INTERSPAR áruházakban vásárolható meg kedvezményesen, a WMF hűségakció ideje alatt. Teljes áron minden termék beszerezhető, az árukészlet erejéig.

Az új hűségakcióban a pontgyűjtés időszaka 2015. november 5. és 2016. március 9. között tart. Ez idő alatt bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban gyűjthetik a matricákat a vásárlók. A pontbeváltásra további tíz nap áll rendelkezésre, ez az időszak 2015. november 5-től az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2016. március 19-ig tart.

A WMF csaknem 160 éve garancia a főzés élményére. A cég 1853 óta gyárt prémium konyhai termékeket, magas színvonalat biztosítva a design, a minőség és a felhasználhatóság területén egyaránt. Ezt a minőséget, mely számos rangos díjat hozott a világcégnek, ismét elérhetővé tette hűséges vásárlói számára a SPAR Magyarország. 

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.sparhuseg.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.