2017-01-11

Vette a Verdét, vitte a verdát: gazdára talált a SPAR nyereményautója

Sajtóközlemény

Porubszki Péter nyerte a SPAR és a Fonte Viva „Vedd a Verdét, Vidd a Verdát!” nyereményjátékának fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személygépkocsit. A nyertes családjával együtt már át is vette nyereményét és borsodnádasdi otthonukba azzal térhettek haza.

Sajtóközlemény

A Verde ásványvíz a Somogy-Tolnai dombság szívében lévő Somogyvár 15 ezer éve érintetlen vidékéről származik, a Pannon vízadó rétegből. Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, a külvilágtól tökéletesen elzárt rétegből nyert 7,4 PH értékű ásványvíz 1,5 literes és 7,5 deciliteres kiszerelésben kerül a SPAR és INTERSPAR áruházak polcaira. A december 1-ig tartó játék során a vásárlóknak a SPAR Verde ásványvíz megújult címkéjén szereplő autó fotójából kellett összegyűjteniük 15 darabot, majd eljuttatni a terméket gyártó Fonte Viva számára. A pályázatra több mint 65 ezer vásárló küldte el a fotókat. Közülük közjegyző jelenlétében sorsolták ki a szerencsés nyertest, aki hazavihette a játék fődíját, egy Fiat Tipo 1.4 16V személyautót.

„Az ózdi INTERSPAR-ban rendszeresen vásárló, Borsodnádasdon élő Porubszki Péter és családja számára igazán emlékezetes ünnep marad 2016 Karácsonya. „A Verde ásványvizet gyártó Fonte Vivával immár negyedik alkalommal szerveztünk nyereményjátékot, és nagyon örülünk, hogy a sajátmárka gyártójával megvalósuló különleges együttműködés a vásárlóink körében is ennyire népszerű.”- mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.