2015-09-18

Újabb SPAR Express üzletek nyíltak négy OMV-töltőállomáson

Sajtóközlemény

Négy vidéki város OMV-töltőállomásán nyíltak újabb SPAR Express áruházak, amelyek a SPAR-okban megszokott gazdag kínálattal várják a vásárlókat. A Békéscsaba, Kecskemét, Szeged és Szolnok forgalmas pontjain található boltokkal együtt immár 39 azoknak a SPAR Expresseknek a száma az országban, amelyek a SPAR Magyarország és az OMV együttműködésének keretében nyíltak meg.

Sajtóközlemény

Négy OMV-töltőállomáson: Békéscsabán, Kecskeméten, Szegeden és Szolnokon várják a vásárlókat a legújabb SPAR Express üzletek, amelyekben akár útközben, a tankolással összekötve is elintézhetik bevásárlásukat a hét minden napján.

A SPAR Express áruház kínálatában az OMV-töltőállomáson minden megtalálható, ami a hasonló méretű SPAR franchise üzletekben országszerte, az alapvető háztartási cikkektől a sajátmárkás termékeken, a különféle tejtermékeken és friss zöldség-gyümölcsön át a helyben sütött, ropogós pékárukig.  A vásárlók ezen kívül az áruházláncnál megszokott árakat is élvezhetik az OMV-töltőállomásokon, hiszen a SPAR Expressek kínálatában valamennyi sajátmárkás termék garantáltan SPAR áron szerepel, míg a többi áru esetében is a SPAR franchise rendszer elvei érvényesülnek az árszabásban.

A SPAR Magyarország és az OMV együttműködése 2013-ban kezdődött, ekkor nyílt meg az első teszt üzlet a budapesti Fehérvári úton található OMV-töltőállomáson. 2015-ig öt áruház működött teszt jelleggel az országban, azzal a céllal, hogy a további fejlesztések irányát a vásárlói visszajelzések szabják meg. 2015-ben a már bevált koncepció alapján további üzletek nyíltak meg, amelyekkel együtt 39-re emelkedett az OMV-töltőállomásokon üzemelő SPAR Expressek száma. A SPAR Magyarország és az OMV együttműködése keretében folyamatosan további nyitások várhatóak országszerte.

Az üzletek elérhetőségei és nyitvatartása:

5600, Békéscsaba, Szarvasi út 103.

6000, Kecskemét, Budai utca

6723, Szeged, Makkosházi körút 1.

5000, Szolnok, Thököly út 51.