2016-09-15

Új SPAR üzlet nyílt Szombathelyen

Sajtóközlemény

A szombathelyi Savaria Plazában nyitotta meg legújabb üzletét a SPAR. A több mint 300 millió forintból kialakított szupermarketben a megszokott SPAR minőség jegyében még szélesebb árukínálattal, helyben sütött pékárukkal és készételekkel találkozhatnak a vásárlók.

foto: Molnar Zsolt / www.moartweddingphotography.com foto: Molnar Zsolt / www.moartweddingphotography.com

Tovább folytatja az expanziót a SPAR csoport, amelynek legújabb áruháza ma nyílt meg Szombathelyen, a Savaria Plazában.A szupermarket több ezer árucikket tartalmazó kínálatában megtalálhatóak a márkatermékek mellett a SPAR sajátmárkás árucikkei, valamint a vállalat bicskei Regnum Húsüzeméből származó, ellenőrzött minőségű frisshús termékek is”-mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A több mint 700 négyzetméteres eladóteret a legújabb belsőépítészeti és boltberendezési koncepciónak megfelelően alakították ki, így már a bejárattól jól átláthatók a friss árucsoportok területei. A vásárlókat piacjellegű zöldséges részleg fogadja, ahonnan a látványpékség mellett a friss pékáru zónáján keresztül jutnak el a csemegepultig, ahol felvágottak, sajtok, és húsfélék rendkívül széles választéka található. Ezek mellett újdonságként a SPAR to Go-ban minőségi készételek, szendvicsek és grilltermékek, egészséges saláták között válogathatnak a vásárlók. A szupermarketben megvásárolhatóak az egyre népszerűebb SPAR convenience termékek, például vegetáriánus hideg szendvicsek, friss saláták, müzlik és gyümölcssaláták is.

A beruházás során nagy figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra is. Az üzletben kizárólag takarékos LED lámpák világítanak és a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelő modern hűtőrendszert és épületfelügyeleti rendszert építettek be. Az új szupermarket 26 szakképzett eladónak teremtett új munkahelyet.

A vasi megyeszékhely legújabb SPAR üzlete a Savaria Plazában hétfőtől-szombatig 7-20 óra között, vasárnap 8-18 óráig várja vásárlóit.

A SPAR Magyarország jelenleg 343 szupermarketet működtet hazánkban, az INTERSPAROK száma 32, míg a franchise rendszerhez pedig már 108 üzlet tartozik.