2018-11-22

Új SPAR áruház várja a vásárlókat a győri Rév Centerben

Sajtóközlemény

A kiskereskedelmi vállalat 282 millió forintból új szupermarketet épített a győri Révfaluvárosrész lakóparkjában. A széles kínálatot egy SPAR to Go étterem is gazdagítja.

 

Sajtóközlemény

„Győri vásárlóink is egyre igényesebb környezetet és egyre szélesebb kínálatot várnak a SPARtól,hiszen folyamatosan nő a térség vásárlóereje. Üzletfejlesztési koncepciónk fókuszában azúj egységek megnyitása és a régebbiek felújítása áll, idén összesen 23 milliárd forintotfordítunk ezekre a beruházásokra. A győri Rév Center új szupermarket áruháza 282 millióforintból valósult meg, a fejlesztés 20 új munkahelyet is teremtett” – mondta Maczelka Márk,a SPAR kommunikációs vezetője.

Győr Révfalu városrészének szívében a SPAR Magyarország a legmagasabb vásárlóikívánalmaknak mindenben eleget tevő szupermarketet létesített. A lakóparki beruházásnakköszönhetően a gyarapodó településrész vásárlói egy modern szín- és formavilágú, korszerűeladótérben intézhetik a napi és a nagybevásárlásaikat. A kényelmes és időtakarékos vásárlástpraktikus belső bútorzat segíti, a vállalat aktuális koncepciója szerint kialakított polcrendszer,csemegepult és látványpékség mellett az üzletbe modern berendezéseket telepítettek. Abevásárlást önkiszolgáló kasszák is gyorsítják.

A november 22-én nyitott SPAR áruház legfontosabb többletszolgáltatása, hogy az üzlethezegy külön bejáratú SPAR to Go éttermet építettek, ahol kényelmes fogyasztótér, illetvefrissensültek, szendvicsek és saláták várják a vásárlókat.

A győri fejlesztés alkalmával is kiemelt jelentőséggel bírtak a környezetvédelmi szempontok:az energiatakarékos LED-es belső világítás mellett a technológiai, illetve a komforthűtést és afűtést korszerű, energiabarát, hővisszanyerős rendszerrel oldották meg.

Az üzlet elérhetősége és nyitva tartása:
Rév Center
9026 Győr, Rónay Jácint utca 12.
H-P: 7:00-20:00
Szo: 7:00-17:00
V: 8:00-13:00